UŽIVA U SLOBODI

ŽENA KOJA JE SVOJOM TRANSFORMACIJOM IZNENADILA CIJELI SVIJET Na početku su je neki osuđivali, ali danas joj se svi dive...

 Profimedia, Pacific coast news

Andreja Pejić, nekad Andrej, javnosti je postala poznata 2011. godine kada je nosila reviju Jeana Paula Gaultiera. Tada je došla u centar pažnje modnih časopisa, a prije dvije godine ostvarila je svoju dugogodišnju želju - podvrgnula se operaciji i promijenila spol.

- Osjećam se dobro i sretna sam što sam promijenila spol. Oduvijek sam se osjećala kao žena, sad sam samo napravila i taj korak. Sad sam 100 posto ja - iskreno je rekla nakon operacije za časopis People.

A da zbog svoje odluke nije požalila govore i njezine fotografije u toplesu snimljene na plaži u Miamiju. Andreja se sunčala samo u donjem dijelu kupaćeg kostima, a vrijeme je provodila s prijateljicom. U intervjuima tijekom godina, Andreja je često isticala kako je oduvijek sanjala o tome da bude djevojčica, a sjeća se kako je odijevala mamine haljine i zamišljala da će jednog dana biti balerina.

Prošle godine Pejić je postala prvi transrodni model na stranicama Voguea, kao i prva transrodna manekenka koja je potpisala ugovor s kozmetičkom tvrtkom. A još prije operacije, Pejić je uvrštena među 100 najseksi žena svijeta prema izboru časopisa FHM.

Profimedia

159795, Transgender model Andreja Pejic posing topless on the beach with a friend in Miami Beach during Art Basel. Miami, FL - Wednesday November 30, 2016., Image: 307093601, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:06