JOCELYN WILDENSTEIN

‘Žena mačka‘ negira kirurške zahvate: ‘Nikad se nisam operirala, prestanite me fotošopirati! Imam slike iz mladosti‘

Unatoč navodima o nizu kirurških zahvata kojima je bila podvrgnuta tijekom godina, Wildenstein je to uvijek poricala

Jocelyn Wildenstein, poznatija kao Žena mačka

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Gotovo bizarno zvuči kada Jocelyn Wildenstein ustvrdi kako se nikada u životu nije podvrgnula estetskim operacijama. Jer danas 82-godišnja švicarska bogatašica upravo je zato, nazovimo to tako, postala popularnom, nakon što je lice uništila mnogobrojnim zahvatima te je zbog neobičnog mačkolikog izgleda prozvana Catwoman. Tako je jučer iznervirano istupila u javnost te uistinu začudno optužila druge da fotošopiraju njezine slike!

image

Jocelyn Wildenstein

Janet Mayer/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia/Janet Mayer/startraksphoto.com/instar Images/profimedia

Jocelyn, piše Daily Mail, koja često objavljuje nevjerojatno filtrirane slike na svojim društvenim mrežama, podijelila je s pratiteljima svoju sliku iz tinejdžerskih godina - koja se također činila malo izmijenjenom, kao dokaz da nije bila na operaciji. Uz to je napisala: "To sam ja na satovima baleta u Švicarskoj s 15 godina - pa možda biste trebali prestati nagađati o mom imidžu! Pritisnite stop! Prestanite molim vas i fotošopirati moje slike jer svi ste u krivu. Prestanite objavljivati moje lažne slike." U međuvremenu je dio tog komentara na Instagramu obrisala.

Unatoč brojnim nagađanjima i izvješćivanjima o nizu kirurških zahvata kojima je bila podvrgnuta tijekom godina, Wildenstein je uvijek poricala bilo kakvu sugestiju da je bila na operaciji. Još 2018. tvrdila je za DailyMailTV da se nikada nije podvrgnula bilo kakvom obliku estetske kirurgije.

"Kad smo mladi postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos. Mislim da sam bila ljepša", kazala je.

Lloyd Klein, 55-godišnji zaručnik ekscentrične zvijezde, dodao je: "Ne razumijem cijeli tisak i stvar oko Žene mačke jer ona je uvijek tako izgledala. Zapravo nikada nije učinila ništa da promijeni svoje lice. Imam slike na kojima ima 16 godina i izgleda potpuno isto kao danas."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:13