LAKO ZA INFLACIJU

Žena milijunaša otkrila koliko dnevno troši: ‘Danas skromno, jutarnja kava samo 110 eura‘

Također je podijelila i koje su ‘najbolje stvari kad si u vezi s milijunašem‘. Uz novac, naravno...

Žena milijunaša Linda Andrade

 Instagram/Linda Andrade

Žena milijunaša Linda Andrade, koja je inače iz SAD-a ali sada živi u Dubaiju gdje uživa u svom glamuroznom načinu života, podijelila je s javnosti kako izgleda njezina luksuzna svakodnevica i otkrila što najviše voli u braku s bogatim muškarcem.

Linda redovito putuje s prijateljima i uživa u raznim aktivnostima, a 23-godišnjakinja se također pohvalila da je u jednome danu potrošila 16.540 dolara, uključujući 7000 dolara na Chanel torbe, 80 dolara na kavu, 400 dolara na detoksikacijske masaže i 500 dolara na osobnog vozača.

Međutim, njezin novac ne dolazi samo od bogatog supruga Rickyja Andradea, trgovca kriptovalutama. S 19 godina i ona se sama obogatila zahvaljujući uspjehu svog brenda Flip Your Look. Ona ga je lansirala u Las Vegasu i Kaliforniji, a zatim se proširila i na druga mjesta diljem SAD-a.

@lionlindaa The richer the crazier, but i love it ?? #rich #millionaire #dubai #uae #arab ♬ Baba fen

Linda se u SAD preselila kad je imala dvije godine, a za Rickyja se udala kad joj je bilo 19. Na društvenim mrežama često dijeli videe iz svoje svakodnevice pa je tako podijelila i jedan u kojem raspakirava svoju zlatnu ‘antidepresiv‘ Chanel torbu, koja je koštala 7000 dolara.

Zatim je uskočila u tajice i otišla na limfnu drenažu, a nakon toga se počastila kavom od 24-karatnog zlata od 120 dolara, prije manikure koja ju je koštala 500 dolara.

image

Žena milijunaša Linda Andrade

Instagram/Linda Andrade

Kada odluči otići u shopping, točnije u svoj omiljeni trgovački centar u Dubaiju, Linda ne hoda samo uokolo - ona plati 200 dolara svom osobnom vozaču koji je prevozi s lokacije na lokaciju.

"Ne želim hodati, trgovački centar je tako velik", govori u videu.

U videu se također pohvalila da se počastila još jednom zlatnom Chanel torbom, a zatim je uživala u sushiju s kavijarom koji ju je koštao "samo" 120 dolara.

"Konačno sam se opskrbila svojim parfemom - koštao je 420 dolara. Nitko drugi neće mirisati kao ja jer je kreiran samo za mene", pohvalila se.

"To je uglavnom sve što sam danas napravila - ništa ludo. Potrošila sam samo 16.540 dolara", zaključuje u prvom videu.

"Ozbiljno? 16.000 dolara u jednom danu? To je osam mjeseci hipoteke", komentirala je jedna pratiteljica na TikToku.

"Dobro je to za tebe, ali jesi li sretna?", pitala ju je druga, dok je treća napisala: "Hvala što si to podijelila s nama, bila sam pod stresom samo se pitajući koliko trošiš."

image

Žena milijunaša Linda Andrade

Instagram/Linda Andrade
image

Žena milijunaša Linda Andrade

Instagram/Linda Andrade

U drugom videu Linda je odlučila podijeliti koje su ‘najbolje stvari kad si u vezi s milijunašem‘, uz novac, naravno.

Ona tvrdi da su ‘bogati muškarci zabavniji‘ jer ‘nisu toliko pod stresom‘, ‘svaki dan je prilika‘, a ona ima jako puno slobodnog vremena za sebe. Ako se par posvađa, on se uvijek ‘ispriča svojom kreditnom karticom‘ i kupuje joj darove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:38