PREKRDAŠIO JE

ŽENA WAYNEA ROONEYJA IZGUBILA ŽIVCE NAKON JOŠ JEDNOG PIJANOG ISPADA Urlala je na njega: 'Koliko ti se puta treba reći? Ne ideš više van bez mene'

 
 Profimedia, Xposurephotos, Beem

Wayne Rooney je nedavno još jednom zastranio zahvaljujući alkoholu i tabletama za spavanje, no njegova supruga Coleen preko toga nije htjela prijeći bez propisne bukvice. Izvori za britanske medije tvrde da je urlala na njega preko telefona kad je uhapšen na američkom aerodromu u pijanom stanju.

U žustrom telefonskom razgovoru vikala je na njega: ‘Koliko ti se puta treba reći?’

Izvor je za britanski The Sun rekao: ‘Urlala je da više neće ni izaći iz kuće bez njezinog nadzora. Bila je zbilja bila bijesna što je Wayne opet zapao u probleme. Jako se preplašila kad su je nazvali i rekli da dođe po njega. Nazvala ga je idiotom jer je napravio nešto tako glupo.’

Rooney (33) je uhapšen zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju 16. prosinca kad je sletio na aerodrom Dulles u Washingtonu. Legendarni nogometaš Manchester Uniteda, koji danas igra za United DC iz Washingtona, pomiješao je koktele s tabletama za spavanje za 14 sati dugačak let iz Rijada u Saudijskoj Arabiji.

Policija ga je zadržala u pritvoru dok se nije otrijeznio. Nakon toga se otputovao u Veliku Britaniju za Božić. Coleen (32) se već smirila do tad, a britanski mediji su objavili fotografije njihovog susreta u Engleskoj gdje je već imala osmijeh na licu.

Non Exclusive: The former Manchester United star, who now plays for American team DC United, was taken into custody on December 16 in Virginia, officials said.

A spokesman for Loudoun County Sheriff's Office said:
Profimedia, Beem
Policijska fotografija Waynea Rooneyja od 19. 12. 2018.

‘Upozorila ga je da više nikad ne napravi nešto tako glupo. Ona se jako uzruja kad Wayne pije i upadne u probleme jer misli da to ostavlja lošu sliku o njihovom odnosu. Već mu je rekla da će ljudi zbog opijanja pretpostaviti da nije sretan. Kasnije je shvatila da je situacija zapravo bila smiješna. Uživaju u obiteljskim trenucima, svi sad žive u Americi i već su okrenuli novu stranicu’, rekao je izvor.

U rujnu 2017. Wayne se javno ispričao supruzi nakon što su ga uhvatili kako pijan vozi automobil Laure Simpson (23).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:39