CRVENI TEPIH

Zendaya promijenila stil sa dosadašnjih premijera: Odjenula glomaznu haljinu od čipke i satena

Za premijere filma ‘Challengers‘ Zendaya je dosad nosila kombinacije inspirirane tenisom

Zendaya

 Michael Tran/Afp

Glumica Zendaya (27) zabljesnula je na crvenom tepihu premijere filma „Challengers” u Los Angelesu u utorak. Nosila je svečanu haljinu Vere Wang koja je bila sastavljena od nekoliko elemenata uključujući crnu čipku, satenske ružičaste detalje i crni til.

image

Zendaya

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Od nakita nosila je samo dijamantne naušnice i jedan dijamantni prsten. Kosu joj je stilizirala Ursula Stephen u visoku opuštenu punđu sa samo nekoliko puštenih pramenova kose.

image

Zendaya

Michael Tran/Afp

Tijekom premijera filma „Challenger” Zendaya je uz svog stilista Lawa Roacha imala zanimljive modne kombinacije na svakoj premijeri. Na australskoj premijeri u Sydneyu početkom travnja izašla je na crveni tepih u blještavo zelenoj Loewe haljini s masivnom grafikom tenisačice.

Ona, kao i njezini kolege Mike Faist i Josh O‘Connor, oslonili su se na brend Loewe i kreativnog direktora Jonathana Andersona za odijevanje tijekom promoviranja filma. Anderson je također napravio kostime za ovaj film o tenisu.

U Rimu se je ranije ovog mjeseca glumica fotografirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, također inspiriranoj tenisom.

image

Zendaya

Tiziana Fabi/Afp

Nosila je srebrnu haljinu dubokog izreza sa sportskim crtama. Uparila ju je s bijelim štiklama koje su na petama imale teniske loptice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:18