OBJAVILI I PRSTEN

Ženi se ‘vječiti neženja‘ Sergej Trifunović: ‘Konačno snajku dočekali, već smo počeli gubiti nadu. Nemoj zas*ati sad‘

51-godišnji glumac zaprosio je svoju djevojku Isidoru Mijanović (28)

Sergej Trifunović i Isidora

 Instagram/Sergej Trifunović/

Glumac Sergej Trifunović već godinama slovi za ‘vječitog neženju‘, no čini se da je tom nadimku konačno došao kraj. Kako prenose srpski mediji, 51-godišnji glumac zaprosio je svoju djevojku Isidoru Mijanović (28), koja je 23 godine mlađa od njega. Sve se dogodilo na njezinu rođendanu, a bivša voditeljica Insta TV-a podijelila je fotografiju prstena na društvenim mrežama.

"Vrijeme je da vam priopćim da se udajem", napisala je na Instagramu i izazvala lavinu oduševljenih komentara pratitelja.

image

Sergej Trifunović zaprosio djevojku

Screenshot Instagram/Isidora Mijanović/

"Sergej je do sada privatni život skrivao od očiju javnosti, ovo je sve baš iznenadilo. On često putuje s njom, obožavaju ići na Taru s njegovim psom, tu su pronašli oazu mira", otkrio je izvor blizak paru za Mondo.rs te dodao da je Sergej naprasno odlučio zaprositi svoju djevojku.

Sada je uz zajedničku fotografiju, na kojoj zaljubljeni par ne krije sreću, Sergej napisao: "Što i svima vama želim" te dodao emoji srca.

"Da i ja snajku dočekam... već sam počeo gubiti nadu", poručio mu je kolega Tarik Filipović u komentarima.

"Dječji osmijeh, gotov si", "Jaooo kako je slatka, nemoj da zase*eš nešto", "Najljepša i najbolja. Imaš bolji ukus od nje, fakat. Ali ste pravi, ovako zajedno. Sretno", "Omiljeni zete nikšićki", "Sve u svoje vrijeme i na vrijeme. Uživajte u ljubavi i dobrim vibracijama" - glasili su neki od komentara na njegovu objavu.

Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, a ranije ju se povezivalo s košarkašem Ninom Čelebićem. O Sergejevom ljubavnom životu se dugo nagađalo, ali nikada nije otkrio s kojim je djevojkama bio u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 10:46