(NE TOLIKO) FATALNA SOFIA

Ženu i djecu je ostavio zbog Ukrajinke, ljubav je pukla, a sad se oglasila i bivša: ‘Znala sam!‘

Ostavljena partnerica odbacila je mogućnost ponovnog pomirenja s Tonyjem Garnettom

Lorna Garnett, Tony Garnett i Ukrajinka Sofia

 Facebook

Nakon što je u svjetskim medijima prvo eksplodirala vijest da je Britanac Tony Garnett (30) ostavio partnericu Lornu i dvoje djece zbog Ukrajinke koja je zbog rata pobjegla iz domovine, još je glasnije odjeknula vijest o njihovu prekidu.

Kako je pisao Daily Mail, Tony je zauvijek raskrstio sa Sofijom Karkadim (22) nakon što ju je optužio da je u subotu navečer nožem oštetila zid u unajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnome Yorkshireu gdje su zajedno živjeli. Sve njezine stvari već je, kaže, spakirao u crne vreće. Donedavnoj ljubavnici zamjera i to što se miješala u njegov odnos s njegove dvije kćeri koje su stare tri i šest godina.

image

Tony Garnett i Sofija

Facebook

I dok on ne može vjerovati u što se ona pretvorila, a ne pomažu ni brojne poruke koje mu šalje nakon prekida u kojima ga moli da se pomire i poručuje mu da ga voli, njegova bivša partnerica Lorna sigurno zadovoljno trlja ruke.

Ostavljena partnerica odbacila je mogućnost ponovnog pomirenja s njim i poručila je da je ‘znala da će to završiti katastrofalno za njih‘.

Iako o Tonyju ne može javno govoriti zbog sudskog postupka koji je u tijeku, svojim je prijateljima rekla da ga neće primiti natrag ‘ni za milijun godina‘. Njezini prijatelji, prenosi The Sun, dodali su i da je, iako je očekivala tako nešto, bila iznenađena što se to dogodilo tako brzo.

"Odbacio je toliko toga. Ne može me vidjeti zbog zabrane prilaska i nije viđao svoju djecu. Ali teško mi je osjećati bilo kakvo suosjećanje", rekla je ostavljena Lorna.

Njezini prijatelji otkrili su da je bila povrijeđena Tonyjevim postupcima, ali je odlučila ostati jaka i ‘usredotočena na djecu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:24