OPET JE SLOBODNA

Zgodna Hrvatica više nije u igri: Neymar sad ljubi pjevačicu, ali niti s njom ne misli ozbiljno

Naša Natalia Barulich prije nogometaša bila je s kolumbijskim glazbenikom Malumom, a sad je, kaže, fokusirana na posao i sebe
Gabily; Neymar; Natalia Barulich
 INSTAGRAM, FRANCK FIFE/AFP

Brazilski mediji ovih dana raspisali su se o novom zvjezdanom paru - nogometaš Neymar (28) navodno je već osam mjeseci u otvorenoj vezi s pop pjevačicom Gabily (25). Igrač kluba Paris Saint-Germain atraktivnu glazbenicu upoznao je na Instagramu, a nakon što joj je prvi poslao poruku, počeli su se viđati unatoč pandemiji koronavirusa.

Gabily je zbog sportaša putovala i u Pariz, gdje je boravila u njegovu hotelu, a sportaš je pjevačicu ugostio i u svom luksuznom domu, gdje su se družili s njegovim prijateljima. Nedavno su zajedno provodili vrijeme i u rodnom Brazilu, objavio je portal Extra.

No ističu kako je riječ o otvorenoj vezi, a hoće li ova romansa ikad postati ekskluzivna, pokazat će vrijeme.

Podsjetimo, Neymar je 2011. dobio sina Davija Luccu s bivšom djevojkom Carolinom Dantas, poslije je ljubio brazilsku glumicu Brunu Marquezine, a donedavno su ga povezivali s američkom manekenkom kubansko-hrvatskih korijena Natalijom Barulich (28), koja je i bivša djevojka kolumbijskog pjevača Malume.

- Ostali smo bliski i među nama nema loše krvi, nema mržnje, nema ničega lošega. Bilo nam je lijepo zajedno, ali sad je vrijeme da se fokusiram na posao (dizajniranje kupaćih kostima i glazbenu karijeru) te sebe samu - izjavila je svojedobno Natalia komentirajući prekid dvogodišnje veze s popularnim glazbenikom. Dodala je i kako Maluma redovito viđa njezina psića, pomeranku Julietu, koju joj je darovao dok su još bili u vezi.

- Nije mi bilo lako poslije prekida. Bila sam žrtva cyber maltretiranja, dobivala sam sumanute poruke i to me izluđivalo. Neki Malumini obožavatelji čak su mi prijetili smrću, bili su toliko zlobni prema meni - požalila se krajem prošle godine Barulich u intervjuu za People.

Tad je rekla i kako nema vremena za zaljubljivanje, a navode da je s Neymarom komentirala je ovako: "On mi je samo prijatelj".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:19