MARTIN RODRIGUEZ

Zgodni srcolomac zaludio obožavateljice scenom telefonskog seksa: ‘Ajme, šarmantnog li sociopata!‘

U jednoj sceni obraća se Sofiji Vergari (Griselda) i govori joj kako misli da su bili ljubavnici u prošlom životu

Martin Rodriguez u Griseldi

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Mnogi gledatelji nove Netflixove serije "Griselda" ostali su oduševljeni vrućom scenom u kojoj glumi srcolomac Martín Rodríguez.

‘Griselda‘ je stvarna priča o životu Griselde Blanco, kolumbijske narkobosice koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u povijesti tijekom 1970-ih i 80-ih godina, a glumi je Sofia Vergara (51).

Martin (45) glumi "šarmantnog sociopata" i osuđenog ubojicu Jorga ‘Rivi‘ Ayala, koji je 1998. sklopio dogovor s državnim odvjetništvom u okrugu Miami-Dade da svjedoči protiv svoje šefice kako bi izbjegao smrtnu kaznu.

Kad Griselda vidi Rivija u zatvoru nakon što ju je izdao, podsjeti ga na njihov razgovor u kojem joj je rekao: "Mislim da smo bili ljubavnici u prošlom životu. To ne znači da ću u ovome umrijeti za tebe."

Rivi vodi telefonski seks iz zatvora s tajnicama državnog odvjetništva. Ovo je bio pametan potez s njegove strane jer je značilo da je njegovo svjedočenje proglašeno nedopustivim, što je pomoglo da se Blancine optužbe za višestruko ubojstvo sruše s prvog stupnja na drugi.

Inače, smatra se da je Rivi u stvarnom životu počinio 30 ubojstava, uključujući ubojstvo dvogodišnjeg dijeteta čuvara Jesusa Chacha Castra.

image

Glumačka postava Griselde

Romain Maurice/Getty Images/Profimedia/Romain Maurice/getty Images/profimedia

Fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su senzualnim scenama.

"Gledao sam seriju ‘Griselda‘ jer je Rivi toliko zgodan", "Tko god je oblačio Rivija u ‘Griseldi‘ treba nagradu, on izgleda tako dobro u svakoj epizodi", pisali su.

"U početku sam morao vjerovati liku i braniti ga. Imao je složenu osobnost i bio je dvosmislen u načinu na koji se ponašao", rekao je Martin za Today o svome liku.

U stvarnom životu, Rivi je uhićen 1993. zbog posla u banci u Chicagu pa ga je policija identificirala kao Griseldinog utjerivača.

I baš kao u seriji, Ayala je imao telefonski seks s dvije tajnice koje su radile u državnom odvjetništvu Miami-Dadea, a kada se ta činjenica saznala, izgubio je kredibilitet kao svjedok protiv Griselde. Priznao je krivnju po tri točke optužnice za ubojstvo i trenutno služi 31. godinu od doživotne kazne zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:12