PRSA O PRSA

Zgrabile i zamijesile: Urnebesan trenutak kad su slavne glumice nasred crvenog tepiha odmjerile grudi jedna drugoj

Glumice, ujedno i prijateljice, srele su se na crvenom tepihu i pokazale ‘čime raspolažu‘...

Quinta Brunson i Ana Gasteyer

 Screenshot/YouTube

Američke glumice Quinta Brunson i Ana Gasteyer imale su urnebesan susret uoči 80. dodjele Zlatnih globusa na Beverly Hillsu ovog utorka navečer. Obje u raskošnim haljinama koje su naglašavale njihova bujna poprsja, uhvaćene su kako uspoređuju svoje bogate dekoltee dok su se mimoilazile na crvenom tepihu.

Quinta, koja je ujedno osvojila i nagradu za najbolju glumicu zahvaljujući ABC-jevu sitcomu "Abbott Elementary", pozdravila je Anu zagrljajem prije nego što je iskazala interes za njen dekolte. Quinta je skrenula pogled na njezina prsa, što je navelo Anu da se također raspriča o svojoj haljini, odnosno, atributima. Obje su zatim prasnule u smijeh dok je Quinta nastavljala rukama ‘popravljati‘ svoja prsa.

image

Quinta Brunson sa svojom nagradom

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Quinta i Ana brzo su ušle u poznati hotel Beverly Hilton kako bi se pridružile ostatku posjetitelja. Dok je Quinta bila jedna od velikih dobitnika jučerašnje dodjele, Anine komičarske sposobnosti došle su do izražaja dok je dodjeljivala nagrade za najboljeg sporednog glumca i glumicu u seriji.

Govoreći o dodjeli nagrada, "Abbott Elementary" naveliko se proslavio i kući odnio tri nagrade, uključujući onu za najbolji mjuzikl, odnosno, komediju. Quinta je proglašena najboljom glumicom u toj kategoriji, dok je njezin kolega Tyler James Williams otišao kući s nagradom za najboljeg sporednog glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:23