USPJEŠAN BIZNIS

Zgrće novac na OnlyFansu zbog rijetkog stanja: ‘Imam dvije vagine - jednu za posao, drugu za užitak. Ne varam muža‘

Zahvaljujući rijetkom zdravstvenom stanju zaradi po 75 tisuća dolara mjesečno na stranicama za odrasle poput Pornhuba i OnlyFansa

Žena s dvije vagine

 Profimedia/

Australka Evelyn Miller (31) dospjela je u središte pozornosti zbog izuzetno rijetkog zdravstvenog stanja koje se zove ‘uterus didelphys‘, a zahvaljujući kojem zaradi po 75 tisuća dolara mjesečno na stranicama za odrasle poput Pornhuba i OnlyFansa. Evelyn su još 2011. liječnici ustanovili da ima duplu maternicu, dva para jajnika i dvije vagine, a sve je u potpunosti funkcionalno, prenosi NY Post.

Iako je u mlađim danima bila zbunjena i nije razumjela o čemu se tu točno radi, s vremenom je pronašla način da ovo neobično ‘stanje‘ itekako unovči, a uspjela je i osnovati obitelj te dobiti dvoje djece. Osim toga, napravila je i razliku između toga koju vaginu koristi u koje svrhe! Tako ima jednu za posao, a drugu za supruga.

image

Evelyn i njezin partner Tom

Mediadrumimages/@evelynuncovered/Media Drum World/Profimedia/Mediadrumimages/@evelynuncovered/media Drum World/profimedia

Evelyn, koja je u prošlosti radila kao eskort dama, sada dobro zarađuje objavljujući videe na platformama za odrsle, a u njima eksplicitno pokazuje kako izgleda njezino međunožje te se snima dok vodi ljubav sa svojim partnerom, ali i drugim muškarcima.

"Posvećena sam našoj vezi i ne varam svog partnera jer imam jednu vaginu za posao, a drugu za uživanje", govori Australka, koja je svoju dijagnozu dobila prije 12 godina. Prije toga su joj intimni odnosi bili izrazito bolni, a imala je problema i sa stavljanjem tampona.

image

Evelyn ima dvije vagine koje je unovčila na OnlyFansu

Mediadrumimages/@evelynuncovered/Media Drum World/Profimedia/Mediadrumimages/@evelynuncovered/media Drum World/profimedia

"Toliko sam dugo izbjegavala intimne odnose. Muškarci nisu znali što rade i na kraju bi jednostavno udarali svojim penisom o moju uretru. Bila sam užasno anksiozna u vezi seksa. Tada sam živjela samo s tatom, pa nisam imala nikoga koga bih mogla pitati o čemu je riječ", priznaje.

"Google nije dolazio u obzir. Živjeli smo na udaljenoj farmi i doslovno smo imali samo dial-up, tako da nisam mogla pretraživati simptome na internetu", dodaje.

OnlyFans joj je pomogao da konačno prihvati svoje stanje.

"Snimanje videa i to što sam okružena ljudima koji su fascinirani mojim stanjem je zaista sjajno. Sada svoje stanje smatram blagoslovom", zaključuje Evelyn, koja je u međuvremenu dobila dvoje djece: 20-mjesečnog Andrewa i 8-mjesečnu Georgiju.

image

Evelyn ima dvije vagine koje je unovčila na OnlyFansu

Mediadrumimages/@evelynuncovered/Media Drum World/Profimedia/Mediadrumimages/@evelynuncovered/media Drum World/profimedia

"Uvijek je postojao rizik da bih mogla nositi dvoje djece u isto vrijeme. Kad sam bila trudna s jednim, i dalje smo koristili kondome kad smo prakticirali seks u drugoj vagini", objašnjava.

Uterus didelphys rijetko je stanje koje ima samo 0,3 posto žena na svijetu. Liječnici još uvijek ne znaju zašto se javlja, a praćeno je i parom odvojenih jajovoda. Neke žene također mogu imati dva vaginalna kanala i dva grlića maternice. Ovo stanje često je popraćeno pobačajima, bolnim intimnim odnosima, obilnim krvarenjem tijekom mjesečnice i ranim porodom. Kod nekih žena može izazvati neplodnost i povećati rizik od pobačaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 07:27