ŽIVOTNI ZAOKRET

ŽIVJELA OD SOCIJALNE POMOĆI, PA RODILA 14-ero DJECE I NA KRAJU SE BACILA NA - PORNIĆE! Najpoznatija mama u Americi: 'To nisam bila ja, žao mi je!'

 Los Angeles Times

Nadya Suleman, javnosti poznatija kao oktomama, majka je 14-djece. Osmero njih je rodila nakon što je 2009. bila na umjetnoj oplodnji.

Taj njezin potez odjeknuo je u medijima jer je i do tada živjela od socijalne pomoći pa nikome nije bilo jasno zašto se odlučila na taj korak. Kako bi prehranila djecu, novac je pokušala zaraditi golišavim fotografijama, a snimila je i porno uradak.

Danas kaže da joj slava nije donijela ništa dobro pa je tijekom intervjua u emisiji 'Good Morning America' priznala da se kaje zbog svega što je činila.

A da mora promijeniti životni stil shvatila je nakon što je njezina 10-godišnja kći jedan dan odjenula štikle i kostim striptizete.

- Tog dana sam shvatila da ću radije biti beskućnica nego dopustiti da se moja djeca osjećaju manje vrijednima - prisjetila se.

Danas kaže da je sve spomenuto radila samo kako joj djeca ne bi bila gladna.

- To nisam bila ja i žao mi je. Žao mi je ako sam ikoga povrijedila. No kad pogledam unatrag, ne žalim što sam rodila svoju djecu. Oni su razlog zbog kojeg živim - zaključila je.

Zbog teških životnih razdoblja kroz koja je prolazila postala je ovisna o tabletama pa je morala na odvikavanje. No i to je danas iza nje. Sada radi kao obiteljska savjetnica na pola radnog vremena, a ostatak dana provodi sa svojom djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:34