NE ZNAJU SE DETALJI

ŽIVOTNA DRAMA ČUVENE GLUMICE Neda Arnerić u teškom stanju, nije se nikom javljala pa su joj provalili u stan i našli je kako leži na podu bez svijesti

Neda Arnerić
 Marko Todorov / CROPIX

Poznata srpska glumica Neda Arnerić završila je u bolnici u Beogradu, doznaje Blic, no što joj se točno dogodilo, još se ne zna.

Kako pišu srpski mediji, glumica je u srijedu oko 21 sat prebačena u teškom stanju na hitnu pomoć nakon što ju je brat više puta zvao, a nitko se nije javljao. Zabrinut je pozvao bravara koji je provalio u stan.

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je odgovorila na poziv i Neda je prevezena u Urgentni centar - rekao je izvor za Blic.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsjetimo, prije tri godine glumica je pala na metalni limeni krov s trećeg kata zgrade u kojoj živi u Beogradu. Zadobila je teške ozljede, a u trenutku pada u stanu je bio i njezin suprug. Ubrzo nakon izlaska iz bolnice odgovorila je na glasine da se radilo o pokušaju samoubojstva, rekavši da se radilo samo o nesretnom slučaju.

Nedin suprug dr. Milorad Mešterović preminuo je u prosincu prošle godine, a javnost je saznala prije mjesec dana jer je glumica to podijelila samo s najbližima.

Prošle godine u srpnju Neda je bila gost Pula film festivala. Među brojnim uzvanicima bila je s glumicom Milenom Dravić stigavši s ekipom filma 'Aleksi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:21