KARIJERNI SUNOVRAT

Životni krah poznate glumice: ‘Mora birati između hrane i stanarine, moli za posao u kafiću‘

Prijatelji Alice Evans otkrili su kako si ne može priuštiti plaćanje stanarine ako želi jesti ovaj mjesec

Alice Evans
 

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica Alice Evans (55) je u teškom financijskom stanju. Rekla je prijateljima kako ne može platiti stanarinu ni priuštiti si hranu te da razmišlja o tome da se zaposli u Starbucksu.

Evans je trenutno u procesu razvoda od glumca Ioana Gruffudda. Prijateljima je rekla da je novac koji je dobila od prodaje bračnog doma, za koji se vjeruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a najveći dio je otišao na odvjetnika.

- Alice je bila jako uznemirena i kaže da si ne može priuštiti plaćanje stanarine ovog mjeseca, barem ne ako želi jesti, i upravo je dotaknula financijsko dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje - rekao je glumičin prijatelj za Daily Mail.

- Rečeno joj je da bi se trebala zaposliti, ali nije našla nikakav glumački posao. Plus, mora čuvati i djecu koja su školske dobi. Ovog je tjedna razgovarala o pronalasku posla u Starbucksu, ali misli da je možda neće htjeti uzeti jer je vjerojatno prestara za njih. Također, njezin agent se ne slaže da bi trebala to uopće raditi - rekao je prijatelj.

- Osjeća se očajno i ne zna kako se zbrojiti. Plakala je dok ne zaspe - dodao je.

Ona i Gruffudd su razvedeni, ali skrbništvo, uzdržavanje supružnika i djeteta tek trebaju dogovoriti, a sljedeće ročište zakazano je za ožujak sljedeće godine.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd s djecom

Profimedia/

Glumica je doživjela životni krah prije dvije godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka s Gruffuddom kojeg je upoznala na snimanju filma „101 dalmatinac“.

- Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da će napustiti svoju obitelj. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me ‘više ne voli‘. Žao mi je - napisala je u siječnju 2021. na Twitteru.

Gruffudd, poznat po drami ITV-a „Liar“ i filmu „Fantastic Four“, izašao je u javnost u listopadu 2021. s novom djevojkom Biancom Wallace, ambicioznom glumicom koja je imala ulogu statista u drami „Harrow“ koja se snimala u Australiji. Sada žive zajedno u Los Angelesu. Evans živi s njihovim kćerima Elsie i Ellom.

image

Ioan Gruffudd i djevojka Bianca Wallace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Evans je u lipnju 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila svoje račune.

- Nikad u milijun godina nisam mislila da ću ovo učiniti. Međutim, u kolovozu 2020., baš kad je pandemija stvarno počela, moj se cijeli svijet srušio. Od tog datuma ne samo da se borim kao samohrana majka za svoje bebe, već i pokušavam namiriti račune i hranu i pravne troškove (ha! nemojte mi ni govoriti o pravnim troškovima) koji zasjenjuju sve druge troškove u mom životu i konačno su ispraznili sve - ušteđevinu, račune, mirovinu, sve.

- Jučer su mi se svi računi ispraznili i nisam mogla ništa kupiti. Istog dana mi je suprugov odvjetnik poslao pismo u kojem mi je rekao da trebam doći na sud 2. kolovoza kako bih argumentirala ‘moj slučaj‘ u razvodu. Trenutno nemam odvjetnika niti sredstava da ga platim. Ako se ne pojavim na sudu bit ću optužena za nepoštivanje suda i nemam pojma što će se u tom trenutku dogoditi meni ili mojoj djeci.

Nakon saslušanja u kolovozu 2022., njoj je izrečena zabrana prilaska nakon što je Gruffudd tvrdio da su njezine objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje.

- Alice je prijetila da će ljudima reći da sam zlostavljao nju i naše kćeri, prijetila je da će pozvati policiju na mene ako ne udovoljim njezinim zahtjevima... Prijetila je ljudima da će reći da sam ovisnik o drogama i strpati me u zatvor... Prijetila da će napisati lažni dnevnik koji će opisivati zlostavljanu žrtvu i da će objaviti dnevnik; i... prijetila je da će uništiti moju majku - rekao je Gruffudd.

- Nisam tukla, udarala, napadala, prijetila, napadala, maltretirala, pratila, uhodila, zlostavljala, uništavala osobnu imovinu, držala pod nadzorom, lažno se predstavljala, blokirala kretanje, gnjavila telefonom ili elektroničkim putem opetovanim kontaktom ili narušila mir Gruffudda ili Wallace - izjavila je Evans u sudskim papirima.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Crystal Pictures/Profimedia/

Evans sada vjeruje da ne može govoriti o svojoj situaciji u medijima ili objavljivati na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njezine zabrane prilaska i kaznenog suđenja.

U lipnju ove godine kći Ella podnijela je zahtjev za zabranu prilaska Gruffudda nakon neslaganja tijekom posjeta skrbniku u domu koji dijeli s Wallace. Zahtjev je kasnije povučen.

Prema odluci suda, Evans je dužna voditi Ellu i Elsie jednom tjedno na individualne sastanke s terapeutom i na tjedne sastanke s njihovim ocem i „terapeutom za ponovno ujedinjenje“. Sud je upozorio roditelje da ne napadaju jedno drugo pred djevojčicama tijekom terapije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:12