SVE NIZBRDO

ŽIVOTNI PAD ZVIJEZDE TV SAPUNICA Kandidirao se za kongres, ali onda se javila njegova supruga: 'Pa on je narkoman, želim razvod!'

Antonio Sabato Jr.
 Phil McCarten / REUTERS

Glumac Antonio Sabato Jr., poznat po sapunicama i TV serijama, razvodi se od supruge nakon pet godina braka i čini se da mu slijedi puno objašnjavanja i opravdavanja ako želi zadržati kandidaturu za Kongres, koju je predao prije desetak dana, jer supruga tvrdi da je ovisan o drogama.

Kako piše TMZ, bivša zvijezda sapunica, glumac Antonio Sabato Jr., predao je papire za razvod od Cheryl Marie još krajem prosinca prošle godine. U dokumentima do kojih je došao ovaj američki portal, Cheryl Marie navodi da je zabrinuta za sigurnost njihovog šestogodišnjeg sina jer je Antonio ovisan o tabletama.

Cheryl je rekla da se njezin uskoro bivši suprug već dulje vrijeme bori s ovisnošću o lijekovima iz skupine benzodiazepina koji djeluju smirujuće i opuštajuće na središnji živčani sustav. Koristi ih navodno za opuštanje, protiv tjeskobe i poremećaja spavanja. Međutim, ti su lijekovi pogubni u kombinaciji s alkoholom jer si međusobno pojačavaju djelovanje.

U dokumentima za razvod također stoji da je Antonio, kad su se upoznali, priznao da je konzumirao i kristalni met prije nego što su se zaljubili 2009. Cheryl, međutim, priznaje da ga je rođenje kćerke otrijeznilo i potaknulo da se riješi ovisnosti.

Antonio je za TMZ priznao da ide na liječenje zbog ovinosti o tabletama za spavanje. Pišu da to ne pokušava sakriti, već da otvoreno priča o problemima, a za sve ostalo kaže da je laž.

Sabato Jr. je odskočnu dasku u svijetu glume dobio ulogom u spotu Janet Jackson 1990., a tijekom devedesetih je glumio u popularnom ‘Melrose Placeu’. Kasnije je nanizao brojne televizijske uloge, no na velikom platnu nikad nije bio pretjerano uspješan.

Usto je gorljivi pristaša Donalda Trumpa. Prošli je tjedan predao papire za kandidaturu za Kongres, a njegov program navodno uključuje strategiju za borbu protiv ovisnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:28