SIROTA NASLJEDNICA

Životni potop srpske Sharon Stone: Hrvatima se hvalila neviđenim luksuzom, a danas nema ni za burek

- Kuća predstavlja samo mene. Kako izgledam, takva mi je i kuća, govorila je nedavno, a sada se izgleda situacija promijenila

Vukica voli skupu hranu, skupu odjeću i luksuz

 Facebook/ Vukica Vučerević

Jedna od najatraktivnijih Srpkinja i kći pokojnog nogometaša i biznismena Mirka Vučurevića, Vukica Vučurević, skrenula je pažnju javnosti kada je prije nekoliko godina odlučila pustiti hrvatske televizijske kamere u svoj dom.

Tada je istaknula kako je kuću projektirao svjetski poznati arhitekt koji se jako potrudio da vila odiše glamurom.

- Volim raskošne i luksuzne kuće, pa sam si to i priuštila. Kuća predstavlja samo mene. Kako izgledam, takva mi je i kuća - izjavila je svojevremeno najbogatija Srpkinja. Tada je pokazala sav svoj luksuz u kojem uživa na Dedinju, otmjenom naselju u Beogradu.

No, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima u kojima se iznajmljuje za 1000 eura po danu. Osim toga, napominje se da se broj vlasnika i njegovo ime razlikuju od Vukičinog, a nagađa se da je ista vila zapravo propala zajedno s bivšom vlasnicom. Naime, interijer je potpuno preuređen od onog u kakvom je ona uživala te je sada neprepoznatljiv.

Inače, Vukica je svojevremeno od oca naslijedila nogometni klub “Banat” iz Zrenjanina i tvornicu satova “Nivada” iz Švicarske. U intervjuima je tvrdila da je ljepotu naslijedila od majke, a novac od oca. Kad je riječ o muškarcima, uvijek je govorila da "vrijede onoliko koliko imaju novca". Također, luksuzna putovanja joj nisu strana, te često putuje na najudaljenije destinacije na kojima provodi i po nekoliko tjedana. Ekskluzivan nakit, skupocjena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje život "srpske Sharon Stone".

- Ja bez 30 tisuća eura ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Već s 15 godina sam počela kupovati brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza - rekla je jednom prilikom tijekom jedne televizijske emisije, kada je iz ormara uzimala i pokazivala skupocjenu bundu od činčile.

- Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasitna. Prvi automobil također sam tražila s 18 godina i isključivo uvijek vozim najnoviji model Mercedesa. Ne bih se mogla ničega odreći u životu, jer volim uživati u luksuzu - istaknula je tada Vučurević, koja je otkrila da ne voli ni kuhati te da ima sreću da joj to radi netko drugi. Dodala je da se čak i rugala ljudima koji kuhaju.

Nažalost, Vukici je prije tri godine umro otac Mirko, a nekoliko mjeseci prije toga majka.

- Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zašto pišu "umro nakon teške bolesti". Precijenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi, pa pet dana na moru. Za taj 12. kolovoza planirao je još jedno putovanje. Najvjerojatnije se radilo o srčanom udaru. Rekli su mi da mu prethodnog dana nije bilo dobro, da su zvali hitnu pomoć koja nije došla. Nije me htio nazvati. Bio je okružen lošim ljudima - napisala je svojedobno Vukica na svom Facebook profilu.

Vukica iza sebe nema nasljednike, a jednom prilikom je izjavila da je "sama sebi dovoljna". Razni srpski novinari nekoliko puta su pokušali stupiti u kontakt s Vukicom, ali ona nije bila raspoložena za bilo kakve izjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:03