NOVI POSAO

ŽIVOTNI PREOKRET BIVŠE NOGOMETNE I HOLIVUDSKE ZVIJEZDE Pobijedio tešku bolest i odlučio prodavati tepihe: 'To je baš posao za grubijane!'

 / Getty Images

Vinnie Jones tijekom 51 godine života prošao je zbilja sve i svašta. Bio je profesionalni nogometaš, a kasnije i glumac koji se pojavio u filmovima Guya Ritchieja i Quentina Tarantina. Pored svega navedenog, Vinnie je prije tri godine otkrio da je njemu i njegovoj supruzi dijagnosticiran rak kože.

Vinnie se tako odlučio odmaknuti od svjetla reflektora i raditi nešto sasvim drugo pa je s prijateljem iz djetinjstva u Hertfordshireu osnovao tvrtku koja se bavi prodajom tepiha, piše britanski The Sun.

A da mu posao dobro ide, potvrđuju i brojne zvijezde koje su ujedno i njegovi klijenti, a među njima su Bradley Cooper, Jonathan Ross, Ronnie Wood, Jose Mourinho, Ian Wright i Kevin Pietersen.

- Naši tepisi su poprilično teški i upravo tu će dobro doći moj imidž grubijana. Jako sam ponosan na svoje korijene i bitno mi je da to mogu negdje i pokazati. Važno mi je da sam dobio priliku stvarati nova radna mjesta na ovom području. Želim nešto dati zajednici iz koje sam došao - zaključio je.

Vinnie je tijekom godina igrao u klubovima Chelsea, Leeds United, Sheffield United i Queens Park Rangers, no najpoznatiji je po igranju u Wimbledonu gdje je bio najluđi član famoznog 'Crazy Ganga'. Filmski debi imao je u kriminalističkoj komediji 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:53