DEMANTIRA OVISNOSTI

Životni raspad nekadašnje zvijezde ‘Baywatcha‘: ‘Pogubila se, spava na ulici, kopa po kontejnerima...‘

Fotografije vjerno prikazuju propast mlade manekenke nakon gubitka posla i doma te izbjegavanja pomoći

Loni Willison

 Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok se javnosti život zvijezde ‘Baywatcha‘, Loni Willison, činio idealnim, on se zapravo raspadao pred njihovim očima, a ubrzo je otmjene događaje i naslovnice časopisa zamijenila ulicom.

image

Loni Willison

Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema The Sunu, 38-godišnja glumica sada živi na ulici, a u neprepoznatljivom je stanju viđena u zapadnom Hollywoodu kako ulicom vuče brojne stvari u kolicima. Naime, razlog njenog financijskog kraha je razvod od glumca Jeremyja Jacksona prije osam godina te zlouporaba droge i alkohola, što ona demantira.

image

Loni Willison na medenom mjesecu 2012. godine

Chaos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Chaos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nimalo nalik na onu atraktivnu plavušu iz poznate serije, Loni je hodala ulicama pušući cigaretu i prekapajući po kantama za hranu. Nažalost, fotografije vjerno prikazuju propast mlade manekenke nakon gubitka posla i doma te izbjegavanja pomoći. Također, jednom je izjavila da nastoji izgledati što prljavije kako bi izbjegla seksualno zlostavljanje na ulici.

Još 2018. godine se saznalo da Loni spava na ulicama, a novinari koji su tada razgovarali s njom rekli su da je "sasvim izgubila razum". Nedugo nakon, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Inače, kako tvrde poznanice, njen je život krenuo nizbrdo nakon razvoda od Jeremyja Jacksona 2014. godine. On je, kao i većina bivših dječjih zvijezda, već imao povijest ovisnosti o drogama, koja je započela dok je bio tinejdžer.

image

Loni Willison

Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bio je uhićen zbog proizvodnje metamfetamina, i to s 19 godina, a proveo je i 90 dana u zatvoru zbog posjedovanja te pet puta otišao na rehabilitaciju. Dok su izvana izgledali kao savršen par, oni su bili daleko od toga.

Brak je svako malo prerastao u svađe, a u kolovozu 2014. policija je pozvana u njihov dom nakon što je Jeremy navodno napao Loni. Kasnije je tvrdila da ju je davio i pretukao, a slomio joj je i dva rebra, ozlijedio vrat i ogrebao po licu i tijelu, no usprkos fizičkim dokazima, nije odlučila prijaviti ga. Nedugo nakon navodnog napada, par se razišao, čime su započeli njezini problemi s mentalnim zdravljem. Kako su tada mediji izvještavali, dala je otkaz na poziciji pomoćnice plastičnog kirurga i nije mogla vježbati, niti se baviti manekenskim poslom.

image

Loni Willison

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zbog nedostatka sredstava zapala je u dugove, a 2016. izgubila je unajmljeni stan i više nije mogla održavati svoj automobil. Našavši se na ulici, razvila je ovisnost o kristalnom metu i njezino se psihičko zdravlje pogoršalo.

Rekla je da je pokušala razgovarati s prijateljima, ali "mučila se prenijeti o čemu priča, pa je jednostavno prestala razgovarati s njima".

image

Loni Willison

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na nedavno objavljenim fotografijama, nekada popularna Loni prikazana je kako jede pizzu koju je pronašla u kanti i dijeli je s vjevericom. Odjevena u duge čarape, mrežaste tajice i traper jaknu, bivša manekenka za sobom vuče kolica puna odjeće i posteljine.

Dok se Loni još uvijek bori sa svojim ovisnostima i spava na ulici, njezin bivši suprug, sada 41-godišnjak, uspijeva "ostati čist" i sada je vodeća figura na fitness sceni Los Angelesa, a često objavljuje i slike svojih mišića na svojem Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:24