KARAMBA...

Zlatni dečko Hollywooda pokazao impresivan torzo u Meksiku: Ne čudi što mu 10 godina mlađa ljepotica ne može odoljeti!

Genetski blagoslovljeni par debitirao je na crvenom tepihu u svibnju 2022. na Met Gali, a već su dugo nerazdvojni

Austin Butler

 Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zlatni dečko Hollywooda, kako ga nazivaju, Austin Butler i njegova djevojka Kaia Gerber, inače kći legendarnog supermodela Cindy Crawford, prepustili su se uživanju tijekom božićnih blagdana. Par je za Božić otputovao u Cabo San Lucas u Meksiku, a tamo su pokazivali svoje impresivne figure dok su upijali zrake sunca na bazenu.

32-godišnji glumac pokazao je zavidne trbušne mišiće u tamnoplavim kupaćim gaćama, dok je 22-godišnja Gerber pokazivala svoju vitku figuru u dvodijelnom kupaćem kostimu.

image

Austin Butler

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac koji je utjelovio Elvisa Presleyja u filmu ‘Elvis‘ prvi je put povezivan s manekenkom još u prosincu 2021. Page Six potvrdio je da su u vezi već sljedećeg mjeseca, a u veljači 2022. proslavili su svoje prvo Valentinovo u Parizu.

Genetski blagoslovljeni par debitirao je na crvenom tepihu samo nekoliko mjeseci kasnije, u svibnju 2022. na Met Gali, a nastavili su razmjenjivati nježnosti i na drugim događanjima tijekom cijele godine.

image

Kaia Gerber

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se da se Butler zbližio i s roditeljima svoje djevojke, Randeom Gerberom i Cindy Crawford, a kruže glasine i da ju je možda zaprosio. Međutim, izvor blizak paru negirao je te glasine.

Butler je ranije bio u vezi s glumicom iz ‘High School Musicala‘, Vanessom Hudgens, a zajedno su bili gotovo devet godina - od 2011. do 2020. Ona ga je i potaknula da prihvatil ulogu Elvisa Presleyja u ranije spomenutom filmu.

"Bili smo toliko dugo zajedno i ona je bila dovoljno pronicljiva da me nagovori na tu ulogu. Tako da joj stvarno puno dugujem zbog toga što je vjerovala u mene", rekao je u intervjuu za Los Angeles Times u siječnju ove godine.

Zvijezda serije ‘Princess Switch‘ nedavno se udala za bejzbolaša Colea Tuckera, a i sama se prisjetila tog ‘vidovitog‘ trenutka tijekom gostovanja u emisiji ‘Uživo s Kelly i Ryanom‘ 2019. godine.

"Prošlog prosinca vozili smo se i slušali božićnu glazbu, a onda je krenula Elvisova božićna pjesma. Austin je upravo obojio kosu u tamno. On je inače prirodna plavuša, a ja sam ga gledala dok je pjevao uz njega i rekla sam mu - ‘dušo, ti moraš glumiti Elvisa‘", ispričala je tada.

Što se tiče Kaie Gerber, ona je ranije bila u vezi s glumcem iz serije ‘Euphoria‘ Jacobom Elordijem te s komičarem Peteom Davidsonom 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:34