LJUBAV NE BIRA

ZLOČESTA CURA KRALJEVSKE OBITELJI ZALJUBLJENA U DVOSTRUKO STARIJEG Više se ne skrivaju: Nećakinja princeze Diane u vezi sa 60-godišnjim tajkunom

Kitty Spencer
 Profimedia, Face To Face A

Nećakinja princeze Diane, Lady Kitty Spencer, već je dugo poznata kao ‘zločesta cura kraljevske obitelji’, ponajviše zahvaljujući partijanju po Londonu sa sudionicima realityja ‘Made in Chelsea’. Sad je odabirom partnera samo potaknula još više komentara.

Fotografi su 28-godišnju sestričnu prinčeva Williama i Harryja uhvatili na Manhattanu gdje je zagrljena prošla s tajkunom Michaelom Lewisom. Premda su navodno zajedno od prošlog ljeta, ovo je prva javna potvrda njihove veze.

60-godišnji Lewis, koji je više nego dvostruko stariji od nje, šetao je u Kittynom društvu, a za vikend su snimljeni kako u različita vremena napuštaju luksuzni hotel Mark u New York. Ondje je, podsjetimo, Meghan Markle imala zabavu za prijateljice i darivanje bebe nekoliko mjeseci prije nego što je rodila.

Lady Kitty je prije bila četiri godine u vezi također sa starijim muškarcem, nekretninskim magnatom Niccolom Barattierijom di San Pietrom (48) koji ju je ostavio 2017. zbog romanse s glumicom Liz Hurley (53), piše Daily Mail.

Lewis, koji je rođen u Južnoj Africi i s Kitty je u vezi od prošlog kolovoza, vlasnik je bogatstva koje se procjenjuje na oko 80 milijuna funti (oko 700 milijuna kuna), razveden i otac troje odrasle djece. Kittyn otac Earl Spencer, brat princeze Diane, samo je šest godina mlađi od Lewisa.

Lady Kitty su paparazzi također ulovili kako izlazi iz njegovog londonskog stana vrijednog oko 19 milijuna funti.

Svoj luksuzni način života ne skriva ni na društvenim mrežama. Kitty također često uspoređuju s lady Dianom zbog fizičke sličnosti i humanitarnog rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:32