GLAZBENI SPOT

Zločesti dečko Hollywooda i mlada glumica snimili video prepun scena seksa, njena mama zadivljena

Video traje devet minuta i opisuje lijepe i ružne trenutke jedne ljubavne veze, a sadrži i scene seksa u devetominutnom videu
Shia LaBeouf i Margaret Qualley
 Vimeo Screenshot

Dvoje mladih hollywoodskih glumaca Shia LaBeouf i Margaret Qualley snimili su zajedno glazbeni video spot za pjesmu 'Love Me Like You Hate Me' u izvedbi njezine sestre Rainey Qualley (30), koja nastupa pod umjetničkm imenom Rainsford.

Video traje devet minuta i opisuje lijepe i ružne trenutke jedne ljubavne veze, a sadrži i scene seksa koje su raspoređene tijekom devetominutnog videa. Koreografiju za glazbeni spot potpisuje JA Collective, a video prikazuje ljubavni odnos iz dvije različite perspektive istovremeno.

Margaret Qualley (26), koja glumi u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom u... Hollywoodu', i Rainey kćerke su slavne hollywoodske glumice Andy McDowell.

Rainey je na Instagramu napisala da je video prožet ljubavlju, bolom, nježnošću, bijesom i stvarnim dijelovima njezina srca. Video je pohvalila i njezina majka Andy.

- Najljepše čestitke svima koji su sudjelovali. Zadivljujuće, napisala je na Instagramu.

Shia LaBeouf je zločesti dečko Hollywooda, iznimno talentirani 34-godišnji glumac, koji je karijeru započeo još u tinejdžerskim godinama, a proslavio se ulogama u filmovima Disturbia i Transformers.

Prije tri godine uhićen je zbog nedoličnog ponašanja prema policajcu. Prišao je lokalnom policajcu i tražio cigaretu, a kada ju nije dobio počeo je psovati i koristiti vulgarni ječnik, a kada ga je ovaj zamolio da se udalji postao je agresivan.

Zbog neprimjerenog ponašanja uhićen je u Austinu. Navodno je pijan trčao ulicom i dobijao slušati policajce. I svjedoci su potvrdi li da se ponašao nekontrolirano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 19:12