TURBULENTAN ODNOS

Zločesti dečko tenisa zbog bivše će na sud; Nazivao je srodnom dušom, a onda se sve srušilo: ‘Gadi mi se!‘

Bivša djevojka Nicka Kyrgiosa tuži tenisača za napad tijekom jedne svađe koja se dogodila dok su bili u vezi

Nick Kyrgios i Chiara Passari

 Afp/instagram

Djevojka tenisača Nicka Kyrgiosa stala je na stranu svog dečka kada su se danas pojavili na Wimbledonu, nekoliko sati nakon što mu je stigao poziv za sud zbog optužbi za napad na bivšu djevojku, manekenku Chiaru Passari.

Studentica psihologije Costeen Hatzi (22) i australska teniska zvijezda (27) držali su se za ruke i ljubili pred kamerama unatoč optužbama da je napao svoju bivšu djevojku tijekom jednog incidenta prošle godine. Sada će se morati pojaviti na sudu u Canberri 2. kolovoza, a optužba nosi i maksimalnu kaznu od dvije godine zatvora.

Prije veze s Costeen, Kyrgios je bio u vezi s Passari, a njihov je odnos bio, malo je reći, turbulentan.

Spetljali su se u lipnju 2020., kada se teniska zvijezda vratila u svoj rodni grad Canberru tijekom pandemije koronavirusa. Potrajali su nešto više od godinu dana, a često su punili medijske naslovnice svojim eksplozivnim odnosom. Od intimnih fotografija do screenshotova raznih svađa, o njihovom se odnosu naveliko pisalo u svjetskim medijima.

Kyrgios je neko vrijeme manekenku (23) nazivao svojom ‘srodnom dušom‘ dok ju je obasipao vinom i cvijećem za Valentinovo, da bi sljedećeg tjedna naprasno prekinuli. Tenisač joj je čak poručio ‘nek‘ uživa u ostatku svog života u Canberri i neka se ne vraća‘.

U listopadu 2021. činilo se kao da su si zauvijek rekli zbogom, nakon što je tijekom jedne glasne ljubavne svađe u hotelu u Adelaideu pozvana čak i policija. Tamo su, naime, bili zajedno u karanteni nakon putovanja u inozemstvo. Na kraju su ih morali smjestiti u odvojene hotelske sobe, no nije podignuta nikakva optužnica.

Međutim, policija je sada potvrdila da će Kyrgios ipak morati svjedočiti na sudu zbog optužbe za napad nakon jednog incidenta u prosincu 2021. Optužen je za napad na Passari tijekom tog incidenta, a ako ga se proglasi krivim, prijeti mu kazna do dvije godine zatvora.

image

Nick Kyrgios

Glyn Kirk/AFP

Turbulentna veza

Kyrgios i Passari su, kako smo već spomenuli, svoju vezu započeli u lipnju 2020., nakon njegova prekida s ruskom sportašicom Annom Kalinskajom u ožujku iste godine. Nakon toga je počeo objavljivati fotografije Passari, nazivajući je ‘svojom kraljicom‘.

"Zamislite da imate najbolju prijateljicu, zaljubite se u nju i prođete kroz vatru zajedno... S rukom u ruci. Zamislite to. Moj svijet. Moja srodna duša. Uvijek i zauvijek", napisao je tada zaljubljeni tenisač.

U intervjuu koji je dao u kolovozu 2020. rekao je da je ‘nevjerojatno sretan‘ i da je ‘presretan što ju je upoznao‘. "Krenuo sam dalje, jako sam sretan s njom", rekao je tenisač.

Zatim su objavljivali zaljubljene fotografije s dočeka 2021. godine, gdje su se zabavljali s prijateljima u Canberri, a onda je uslijedio šok. U veljači iste godine Passari je objavila šokantnu vijest na Instagramu: "Prevaranti uvijek žele da si im vjeran dok te oni varaju." Nije bilo posve jasno odnosi li se to na njezinog dragog, a dva tjedna kasnije, na samo Valentinovo, Kyrgios je objavio fotografiju svoje djevojke kako leži na krevetu s buketom crvenih ruža i bocom vina.

"Sretno ti Valentinovo. Chiara Passari, volim te", napisao je tada.

"Borbi će uvijek biti, ali dokle god postoje ta magija i nezaboravna iskustva, vrijedilo je sve. Sretno zakašnjelo Valentinovo. Volim te", odgovorila mu je ljepotica.

No nakon nešto više od tjedan dana, stvari su krenule u gadnom smjeru. Passari je objavila snimke njihovih razgovora putem poruka, u kojima joj je Kyrgios poručio ‘da mu se gadi‘ i neka ‘ostane u Canberri do kraja svog života‘.

"Žao mi je što mrziš samog sebe", odgovorila mu je djevojka i nakon toga su izbrisali jedno drugo s društvenih mreža.

U ožujku te godine viđeni su zajedno u zračnoj luci u Sydneyju, a pritom su vukli dizajnerske kofere od 5000 dolara. U srpnju te godine su se strastveno ljubili u bazenu tijekom odmora na Bahamima, a ona je omotala svoje noge oko njegova struka. No, vrhunac turbulentne veze dogodio se 7. listopada kada je policija morala intervenirati zbog njihove hotelske svađe.

image

Kyrgios je bio u vezi s Passari, a sad će na sud

Instagram

Varao ju je?

Passari je tenisača optužila da ju je varao, a zatim je objavila njegovu fotografiju na kojoj spava nag dok se pokraj njega vidi naga djevojka.

"Djevojka koja je gola s njim u krevetu nisam ja... Nadam se da vam je to razjasnilo neke stvari", objavila je na Instagramu i šokirala svoje pratitelje. Nakon toga je uslijedio verbalni okršaj u hotelu, a policija ih je morala razdvojiti u odvojene sobe.

Također su okončali i svoj zajednički život. "Možeš li odnijeti svoje stvari iz moje kuće?", napisao joj je tenisač u jednoj od poruka te poručio da mu vrati laptop.

Brzo pronašao novu ljubav

U prosincu je Kyrgios pak objavio da je u vezi s blogericom iz Sydneyja, Costeen Hatzi. Passari je prokomentirala da nije očekivala da će njihova veza potrajati.

Dodala je da njezin bivši dečko brzo ulazi u nove veze jer se ‘boji biti sam‘ te otkrila da joj je prestao slati poruke o svojim navodnim osjećajima tek nekoliko tjedana prije nego što je započeo vezu s Hatzi.

On pak tvrdi da je zaluđen svojom novom djevojkom i da mu je ona ‘nevjerojatna podrška‘. "Imam najbolju djevojku na cijelome svijetu", izjavio je novinarima zaljubljeni tenisač, a zbog 22-godišnjakinje ne visi toliko na internetu, gdje redovito voli čitati komentare o sebi i svojim teniskim pothvatima.

"Očito mi pomaže to što sam opsjednut svojom djevojkom, zbog nje mogu to pustiti i uživati u večeri te se sljedećeg jutra probuditi i odvojiti tenis od privatnog života", objasnio je Kyrgios.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:06