PATNJE ANNE WINTOUR

Zloglasna modna urednica sa 70 se rastaje zbog nevjere, a razvod će biti težak nekoliko milijuna

Nakon 16 godina braka, glavna urednica američkog izdanja ‘modne biblije‘, Voguea, Anna Wintour i milijunaš Shelby Bryan se rastaju
Anna Wintour i Shelby Bryan na Wimbledonu u Londonu 2015.
 
 Dubreuil Corinne/Abaca Press/Profimedia

Zloglasna urednica zbog koje desetljećima strepe i novinari, ali i modni dizajneri, 70-godišnja Anna Wintour ponovno je single.

Kako Page Six ekskluzivno donosi, nakon 16 godina braka, glavna urednica američkog izdanja 'modne biblije', Voguea, Anna Wintour i američki pionir telekomunikacija i milijunaš 74-godišnji Shelby Bryan odlučili su potpisati papire za razvod i krenuti svatko svojim putem.

image
Anna Wintour
Thos Robinson

Zajedno su bili posljednjih 20 godina, no za to vrijeme vrlo rijetko ih se moglo vidjeti zajedno u javnosti. Njihova veza započela je još 1999. godine i izazvala je pravi skandal među njujorškom elitom jer Shelby navodno ostavio svoju suprugu zbog Anne, koja se tada taman rastala od prvog supruga, psihijatra Davida Shaffera, s kojim ima dvoje djece.

image
Anna Wintour i Shelby Bryan u Bijeloj kući 2011.
Ron Sachs/Zuma Press/Profimedia

Još uvijek nije poznato koji je točan razlog kraha njihovog braka, no, kako se šuška po američkim medijima, Shelby se navodno u posljednje vrijeme ponovno zbližio sa svojom bivšom suprugom Katherine, onom koju je i ostavio zbog Anne. Njen je, pak, drugi suprug, investicijski bankar Damon Mezzacappa preminuo 2015. godine pa su, govori se, jedno u drugome našli utjehu.

"Katherine i Bryan imaju zajedničku djecu i samo su prijatelji. To je sve", rekao je izvor za Page Six na pitanje o pomirbi bivšeg para.

image
Anna Wintour
David M. Benett

Kriza u odnosu jednog od dosad najmoćnijih parova započela je još 2013. godine, kada je otkriveno da je Shelby Bryan dužan poreznoj službi 1,2 milijuna dolara, nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

Njihova rastava otvara mogućnost za razvod težak nekoliko milijuna dolara, kako piše Daily Mail, a Wintour se sama može pohvaliti neto vrijednošću od 35 milijuna dolara, a tu je još i ogromno bogatstvo njezina supruga.

image
Modna urednica Anna Wintour
Christian Vierig

Šuška se i da je sama Wintour već pronašla novu ljubav. Naime, još je u veljači snimljena na večeri s britanskim glumcem Billom Nighyjem, s kojim je se često može vidjeti kako u Londonu, tako i u New Yorku, a svoju bračnu situaciju još uvijek nije komentirala.

image
Bill Nighy
Gareth Cattermole
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:38