KAKAV PRIZOR...

Zovu je ‘najljepšom ženom na svijetu‘, a sada je fotkom u bijelom bikiniju raspametila sve

Emily Atack fanovi su proglasili naljepšom ženom na svijetu, ali ona često doživljava seksualno nasilje na internetu

Emily Atack

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Engleska glumica, komičarka i televizijska ličnost Emily Atack (33) proglašena je „najzgodnijom ženom na planeti” nakon što je objavila fotografiju u bikiniju. Bila je model za vlastitu kolekciju nastalu u suradnji s Newlookom i odlučila je fotografije podijeliti na svom Instagramu.

Emily je pozirala u dvodijelnom bijelom bikiniju na plaži ogrnuta bijelom košuljom. Uz to nosila je crne sunčane naočale, a svoju dugu plavu kosu svezala je u punđu.

„Moja ljetna kolekcija s Newlookom je službeno vani! Toliko smo se zabavljali na ovom snimanju i volim svaki djelić ovoga. Uživajte, društvo!” napisala je u opisu. A društvo na Instagramu očito je uživalo u fotografijama.

„Tako si lijepa, ubijaš! Sviđa mi se bikini”, „Volim te, Emily, izgledaš izvrsno”, glasili su neki od komentara.

Iako su ovu ljepoticu njezini fanovi proglasili „najljepšom ženom na svijetu”, nekoliko postova ranije Emily se u komentarima obračunala s pratiteljem koji ju je optužio da traži pažnju i provocira seksualne komentare.

„Velika i skakutava. Kao i kosa. Hvala, društvo”, napisala je Emily u opisu fotografije na kojoj ima kosu stiliziranu s puno volumena, ružičasti top i svijetlo plave traperice.

„I onda se pitaš zašto si na piku internetskih trolova, zašto kažeš da ne voliš takvu pažnju?”, napisao je.

„Čak i da uopće ne stavim opis, svejedno dobivam izopačene komentare, tako da to dokazuje da ti komentari nemaju veze sa mnom i mojim izborima. Nisam ja kriva što se neki muškarci ne mogu kontrolirati”, odgovorila je Emily.

„Poslušaj se što govoriš. Kažeš da sam ja ona koja se treba promijeniti – trebam promijeniti kako govorim, svoj smisao za humor, način oblačenja, trebam potpuno promijeniti kakva sam. Ali ljudi koji zlostavljaju mogu biti kakvi jesu? Nisu krivi uopće. Samo ja jesam. Osoba kakva sam odlučila biti. To je ono što govoriš u svojim komentarima. Razumiješ li da su takvi komentari velik dio problema?”, nastavila je.

S ovom temom i ovakvim komentarima Emily se bori već duže vrijeme, što je rezultiralo dokumentarcem „Emily Atack: Asking for it” u kojem se istražuje zašto je seksualno zlostavljaju na internetu na dnevnoj bazi i zašto je krivnja za neželjenu seksualnu pažnju tako često prebačena na žrtve.

Podsjećamo, Emily je poznata po seriji „The Inbetweeners” i filmovima „Iron Sky: The Coming Race”, „Outside Bet” i „Get Lucky”. Od 2020. godine vodi svoj komični show „The Emily Atack Show”, a njezine šale najčešće su tema važnih za mlade žene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:21