DIGLA TUŽBU

Žrtva seksualnog predatora: Ta žena me prisilila na oralni seks dok je on sve gledao i uživao...

Tada je imala 22 godine, tužena 18, a predator 48: - Nekoliko trenutaka nakon što smo ušli u sobu, bili smo goli...

Rina Oh

 Andy Kropa/Getty Images/Profimedia

Jedna od žrtava seksualnog predatora Jeffreyja Epsteina podnijela je nove tužbe protiv Virginije Roberts Giuffre u kojima je detaljno opisala kako ju je Giuffre prisilila na oralni seks, piše NY Post.

Rina Oh tvrdi u dokumentima koji su podneseni Vrhovnom sudu Manhattana u petak da se u ranu jesen 2001. godine, dok je bila u Epsteinovoj sobi za masažu u kući na Upper East Sideu, Giuffre hihotala tijekom oralnog seksa, a milijunaš je to sve gledao i masturbirao.

Oh je u zasebnom intervjuu za The Post rekla da je bilo jasno da nešto nije u redu s Epsteinom.

Rekla je da je imao "jajoliki", "deformirani" penis, podupirući prethodne tvrdnje o Epsteinovoj muškosti, i nagađala da je to rezultat previše masturbacije. Oh je iznijela optužbe protiv Guiffre u posljednjoj "sudskoj paljbi" između njih dvoje, koja se odugovlači još od 2021. godine, kada je Oh protiv Giuffre podnijela tužbu od 10 milijuna dolara zbog klevete jer ju je imenovala kao "Epsteinovu regruterku".

image

Virginia Roberts Giuffre

Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia/Tns/abaca/abaca Press/profimedia

Prisjećajući se Virginijinog navodnog napada na nju 2001., Oh tvrdi da ih je do sobe za masažu pratio batler te da je bila ‘u šoku‘ kada je ugledala Giuffre, koju je ranije sretala. Oh je tada imala 22 godine, dok je Giuffre imala 18, a Epstein 48 godina.

- Odjednom, nekoliko trenutaka nakon što smo ušli u sobu, bili smo goli - prisjetila se Oh.

Prema sudskim dokumentima, “Giuffre je zgrabila rebra, dijafragmu, grudi i genitalije Rine Oh" bez njezina pristanka, prije nego što je krenula s oralnim seksom. Tijekom seksualnog odnosa Giuffre je "postajala grublja i agresivnija" s Oh "na zahtjev Jeffreya Epsteina", stoji u spomenutim sudskim dokumentima.

Kad je Epstein, koji je umro iza rešetaka na Manhattanu 2019., završio s masturbiranjem, rekao je Oh "da se odjene i ode", tvrdi se u podnesku.

- Bila je to samo još jedna njegova seansa masturbacije, a ja sam bila korištena kao subjekt za njegovo zadovoljstvo - rekla je za The Post.

image

Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein

Zuma/splashnews.com/splash// Zuma/splashnews.com/splash /profimedia/

Oh, umjetnica sa sjedištem u Jersey Cityju, opisivala je Epsteina kao svog "starijeg, bogatog dečka", ali je od tada govorila da je shvatila da je stvarno bila žrtva "seksualnog zlostavljanja u koje su bili uključeni Epstein i njegovi suradnici, uključujući Giuffre.

Giuffre je uzvratila u tužbi iz prosinca tvrdeći da je slučaj klevete odmazda i pokušaj da se ona kazni za objave na Twitteru, uključujući onu u kojoj navodi da je Oh “sudjelovala u zlostavljanju maloljetnika”.

Virginija Giuffre, koja je opisana kao Epsteinova “seksualna robinja”, tvrdila je da ju je Epstein prodao princu Andrewu za seks. Također, u parnici protiv kraljevske obitelji tvrdila je da je vojvoda od Yorka imao seks s njom tri puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:14