VLASNIK FACEBOOKA

Zuckerberg od brojnih kritičara pobjegao na skriveno imanje, osamio se sa ženom i kćerima

Uživao je u kajakarenju, a onda se zaputio u vilu koju okružuju tri izolirane plaže do kojih je prilično teško doći
Mark Zuckerberg
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glavnog izvršnog direktora Facebooka Marka Zuckerberga paparazzi su "uhvatili" na Havajima gdje se sakrio na svom golemom imanju vrijednom 100 milijuna dolara usred sve većih negodovanja oko Facebooka.

Naime, Zuckerberg se našao na udaru kritika i posljednjih tjedana suočen je s brojnim negativnim reakcijama zbog objave američkog predsjednika Donalda Trumpa u kojoj prijeti prosvjednicima protiv rasistički utemeljenog policijskog nasilja.
Nakon velikog pritiska javnosti i velikog broja ljudi koji mu poručili da će bojkotirati tu društvenu mrežu, Mark je naglasio kako će revidirati pravila o sadržaju na Facebooku.

image
Mark Zuckerberg
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Nastojimo poboljšati politiku sadržaja na društvenim mrežama, istovremeno gradeći proizvode za promicanje rasne pravde - objavio je.

image
Mark Zuckerberg
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tako je Zuckerberg, koji je prema Forbesu vrijedan vrtoglavih 86,5 milijardi dolara, ovih dana zamijenio poslovno okruženje te se s obitelji zaputio u luksuzni dom na Havajima, ali prije toga svojim je zaposlenicima poručio da nastave raditi od doma zbog pandemije koronavirusa i paze na socijalno distanciranje.

Istodobno, 36-godišnji Mark snimljen je kako na plaži Kauai uživa u kajakarenju sa suprugom Priscillom Chan te kćerima Max i August. Iako Zuckerbergovu vilu okružuju tri izolirane plaže dugačke barem 700-tinjak metara, do istih je prilično teško doći jer su smještene ispod strme padine, čini se kako se izvršni direktor Facebooka ipak nije uspio sakriti od znatiželjnih pogleda.

image
Mark Zuckerberg
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Mark Zuckerberg
Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:37