PRKOSI GODINAMA

Zvijezda 2000-ih seksepilnim fotografijama na kojima se izvija u bikiniju ušutkala kritičare: ‘... Ali ona je majka!‘

Zavodljivo se ispružila na stolu i pokazala svoju zategnutu figuru gledajući ravno u kameru

Kristin Cavallari

 Instagram/Kristin Cavallari

Dok mnoge zvijezde 2000-ih imaju problema s drogom, alkoholom ili ih je vrijeme jednostavno zaboravilo, reality zvijezda Kristin Cavallari ponosno pokazuje svoju fit figuru bez obzira na godine i mišljenje drugih.

Naime, 36-godišnja zvijezda "Laguna Beacha", koja s bivšim suprugom Jayom Cutlerom odgaja sinove Camdena (10), Jaxona (8) i kćer Saylor (7), objavila je niz seksepilnih fotografija na kojima pozira u crnom bikiniju te je na taj način pokušala ušutkati one koji su kritizirali njezin izbor garderobe, s obzirom na to ‘da je majka‘.

Na objavljenim fotografijama, 36-godišnja se Cavallari zavodljivo ispružila na stolu i pokazala svoju zategnutu figuru, a kosu je imala podignutu u rep.

- …ali ona je majka - napisala je Cavallari uz objavu, referirajući se na brojne opaske koje je dobila od komentatora na internetu. Doduše, mnogi su pohvalili atraktivnu Cavallari, uključujući i druge mame.

- Tko kaže da mame ne mogu biti zgodne? - napisao je jedan obožavatelj, dok je druga pratiteljica dodala: "Hvala ti što si nam inspiracija. Možemo biti više nego samo mame!"

- Pa po tom tijelu ni ne možeš reći da je majka - komentirala je druga pratiteljica.

Iako Cavallari nije otkrila kome je bila upućena njezina fotografija, ona se baš nikad nije sramila pokazati svoje tijelo, tvrdi Page Six.

Prošlog ljeta, objavila je da se udebljala u posljednjih nekoliko godina nakon što je bila "šokirana koliko je mršavo izgledala" na starim fotografijama.

- U to vrijeme nisam shvaćala koliko sam mršava - rekla je za Us Weekly u lipnju 2022. i dodala da je sretna što se udebljala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 23:23