ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Zvijezda ‘Američke pite‘, zgodna Stiflerova majka, nova je Samantha Jones u ‘Seksu i gradu‘?

To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, ali mislim da nitko ne može zamijeniti ‘veliku‘ Kim Cattrall, rekla je Jennifer Coolidge
Jennifer Coolidge, Kim Cattrall
 Profimedia

Nakon što je HBO potvrdio da će se snimati nove epizode hit TV serije "Seks i grad", ali u njima neće biti legendarne Kim Cattrall (64) u ulozi Samanthe Jones, društvene mreže užarile su se od nagađanja tko bi mogao zamijeniti popularnu glumicu.

Ime koje se najviše spominje jest Jennifer Coolidge, 59-godišnja zvijezda koja je u komediji "Američka pita" utjelovila Stiflerovu majku, a gledali smo je i u filmu "Plavuša s Harvarda".

Međutim, tijekom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" s Andyjem Cohenom, Coolidge je otkrila kako je ne zanima spomenuta uloga, a objasnila je i zašto.

- Nitko ne može zamijeniti Kim! Bila sam i još uvijek jesam velika obožavateljica 'Seksa i grada'. To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, reprize možeš gledati bezbroj puta i opet ti neće biti dosta. Ali nisam samo ja ovdje u pitanju, nitko, ali apsolutno nitko ne bi mogao zamijeniti 'veliku' Cattrall, ona je jednostavno savršena - izjavila je glumica.

Inače, Jennifer je 2003. godine imala manju ulogu u epizodi "Seksa i grada", piše Daily Mail.

A u novim epizodama, koje će se emitirati pod naslovom "And Just Like That...", radnja će se graditi oko likova koje tumače Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon.

- Ne želimo stvoriti četvrti lik, New York City je zapravo taj četvrti lik - bit će zanimljivo i jako smo uzbuđene zbog snimanja - komentirala je Sarah Jessica Parker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:05