NAJTEŽE RAZDOBLJE

Zvijezda ‘Aquamana‘: Djeca su bila mala, nije bilo posla, a dugovi su se gomilali. Gladovali smo

Nakon što je u popularnoj seriji ‘Igri prijestolja‘ ubijen njegov lik, glumac Jason Momoa prolazio je kroz veliku financijsku krizu
Jason Momoa
 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jason Momoa (41) jedan je od najplaćenijih i najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu, no junak hit filma "Aquaman" kaže kako nije sve uvijek bilo tako ružičasto. U intervjuu koji je nedavno dao za InStyle otkrio je kako je njegova obitelj svojedobno prolazila kroz veliku financijsku krizu koja je opasno ugrožavala njihovu egzistenciju.

- Doslovce smo gladovali poslije mog angažmana u 'Igri prijestolja' - izjavio je Jason, koji je u popularnoj TV seriji utjelovio Khala Droga, no njegov lik ubijen je 2011. godine, nakon čega glumac dugo nije mogao pronaći novi posao, prenosi Daily Mail.

- Bilo je to jako sumorno razdoblje... Stresno je kad ste u dugovima koji se samo gomilaju, a kod kuće imate malu djecu - rekao je Momoa, koji je od 2017. u braku s glumicom Lisom Bonet (52), s kojom ima dvoje djece - kćer Lolu Iolani (13) i sina Nakou (11).

image
Lisa Bonet i Jason Momoa
Jennifer Graylock/Instar Images/Profimedia

Situacija se donekle počela popravljati tek 2014. kad je Jason snimio film "Put u Palomu", koji je sam i režirao. Uslijedila je i uloga u TV seriji "The Red Road", a najveću prekretnicu u karijeri donijela mu je uloga Arthura Curryja u "Aquamanu". Film je na svjetskim kino blagajnama zaradio više od 1,1 milijarde dolara, nakon čega je Momoa postao jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu. Inače, nastavak "Aquamana" očekuje se 2022. godine, a Jasona ćemo uskoro gledati i u znanstveno-fantastičnom filmu "Dune" zajedno s Timothéejem Chalametom, Joshom Brolinom i Javierom Bardemom.

Zgodni glumac s Havaja u intervjuu se, između ostaloga, osvrnuo i na svoj osebujan modni izričaj, a morao je prokomentirati i veliku naklonost prema određenoj boji, zbog koje je često na meti dežurnih kritičara.

- Ružičasta je apsolutno prekrasna! Prilično sam siguran u svoju muževnost i uopće me nije briga što drugi misle - rekao je Jason.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:49