PREPOZNAJETE LI JE?

Zvijezda balkanskih reality showova teško oboljela: ‘Pet minuta sam vikala da ne mogu. Boli me...‘

Popularna se Rada jučer snimila kako kiti božićnu jelku i svima ‘čestitala Novu godinu u malo drugačijem izdanju‘

Rada Vasić

 /Screenshot Tiktok

Zvijezda reality showova, Rada Vasić, koju je javnost upoznala u regionalnom "Big Brotheru", a nekoliko godina kasnije i u "Zadruzi", javno je progovorila o svojoj borbi s teškom bolešću.

Rada je u reality showu sudjelovala s članovima svoje obitelji, a javnost ju je zavoljela kao brižnu majku i showmana. Sada je o procesu kemoterapije razgovarala s bivšim cimerom Brendonom na TikToku, prenosi Kurir.

- Hoćeš li da ti pošaljem periku? - pitao ju je Brandon.

- Slabo mi je, znojim se, ne mogu izdržati. A za uspomenu od tebe bih prihvatila...Boli me, umaram se, stvarno mi nije lako. Ta kemoterapija je teška terapija. Vikala sam "ne mogu" pet minuta. Spremam, čistim, spavam sat vremena, kao da sam pijana. Ustajem, idem se malo oprati, umiti - rekla je Rada.

- Joj Rado, sad si me rastužila. Tako mi je žao, nisam znao da si tako bolesna - rekao je Brendon.

- Nisam se htjela pojaviti, nisam htjela zbog frizure, imam periku, ali ne mogu je podnijeti. Nosim šešire i to, ali ne mogu nositi šešir po kući. Imam dobre doktore, podržavaju me, vole me, primam tu terapiju, bolničari dolaze, dovoze me i vraćaju. Isto vrijedi i za Radeta i mene. Koliko biste plakali kada biste čuli da sam umrla, kada sada plačete? - upitala je Rada Vasić.

image

Rade i Rada Vasić

Screenshot Youtube Telegraf.rs/

Podsjetimo, popularna se Rada jučer snimila kako kiti božićnu jelku i svima "čestitala Novu godinu u malo drugačijem izdanju".

@rada_rade01

ovom prilikom zelela bih svima da cestitam Novu Godinu u Malo drugom Izdanje ?

♬ original sound - Rada Rade Vasic?

Prije nekoliko mjeseci otvoreno je progovorila o teškoj situaciji u kojoj su se našli ona i suprug Rade.

- Nije dobro. Razboljeli smo se. U Nišu rade dijalizu. Otkazali su mu bubrezi. Ostali smo bez novca. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo kuću, ali je sada ne mogu prodati. Ovo stanje se naziva skupoća. Lijekovi koštaju. Moramo ih kupiti. Treba nam dodatna hrana. Ne smijemo jesti svinjetinu, moramo jesti teletinu, a preskupa je. Svaki dinar košta - rekla je tada Rada Vasić.

Inače, Radini sinovi često pune naslovnice portala. Mika i Giba Vasić, simpatični blizanci i frizeri, stekli su popularnost u regiji nastupom u regionalnom Big Brotheru, koji se 2015. godine prikazivao na RTL-u, no njihov život dramatično se promijenio nakon što su promijenili spol.

Ako je vjerovati napisima srpskog Kurira, sada se zovu Ivana i Ana Nikolić. Ivana se ove godine vjenčala. Njezin izabranik je Nijemac, a vjenčanju u Srbiji su 17. veljače nazočili samo članovi najuže obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:36