STARI UNATRAG

Zvijezda ‘Baywatcha‘ raspametila fanove na Instagramu: ‘Neka se j*** svatko tko te pokuša uvrijediti!‘

Glumica je ušla u šesto desetljeće života, a prema onome što se vidi na fotografijama izgleda kao ženska verzija Benjamina Buttona

Donna D‘Errico

 Charlie Steffens/Admedia/Profimedia/Charlie Steffens/Admedia/Profimedia

Donna D‘Errico, američka glumica koja se prije 30-ak godina proslavila ulogom u hit seriji "Baywatch" zauzela se za svoje pravo da i s 54 godine nosi bikini. Nije to ni nerealno ni licemjerno od nje, ako ćemo o fizičkom izgledu, jer Donna izgleda fantastično. Doduše, nikada nije ni krila da su joj u tome pomogle i spretne ruke plastičnih kirurga.

Nekad plavuša, a danas brineta objavila je na svom Instagramu najbolji mogući odgovor svojim kritičarima. Da, ovo je žena od 54 godine!

"Dosta se žena žalilo na video od 4. srpnja jer su mislile da sam prestara da nosim bikini", napisala je D‘Errico referirajući se na video koji je podijelila na Instagramu povodom proslave američkog Dana nezavisnosti.

Tamo pleše i pjeva uz pjesmu "God Bless the U.S.A." Leeja Greenwooda dok nosi bikini u bojama američke zastave.

"Dopustite da vam kažem nešto što bi vas moglo iznenaditi. Zapravo mogu nositi i raditi doslovno što god poželim. Zato me evo, u bijelom bikiniju - čučim na stoliću za kavu.", uzvratila je glumica.

Nakon njezine objave uslijedile su poruke podrške.

"Prekrasno i neka se j... svatko tko te pokuša uvrijediti. Izgledaš nevjerojatno, točka", komentirala je objavu glumica Tracey Bregman iz sapunice "Young & The Restless".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:41