IZDANJE BEZ ŠMINKE

Zvijezda ‘Baywatcha‘ razotkrivena?! ‘Pa pogledajte kako izgleda na Instagramu, to nema veze sa stvarnošću...‘

Uz to što na Instagramu objavljuje atraktivne fotografije, D‘Errico je ujedno i zvijezda OnlyFansa

Donna D‘Errico

 Screenshot/instagram/profimedia/

Zvijezda “Baywatcha”, 55-godišnja Donna D’Errico izgledala je neprepoznatljivo ovog vikenda kada su je fotografi uhvatili u šetnji.

Bivša glumica, koja na Instagramu nerijetko dijeli seksi fotografije u kupaćim kostimima, prošetala je Hollywood Reservoirom u Kaliforniji sa svojim 30-godišnjim sinom Rhyanom D‘Erricom u posve drugačijem izdanju, a fotografije možete vidjeti ovdje.

Donna je za tu priliku odjenula ležerni bijeli kombinezon preko žutog sportskog grudnjaka. Obula je New Balance tenisice te je nosila bijeli šešir i ruksak. Mnogi su primijetili da glumica bez šminke izgleda potpuno drugačije od one verzije sebe koju dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

- Na Instagramu ne izgleda ovako, te slike nemaju veze sa stvarnošću, neki su od komentara...

Uz to što na Instagramu objavljuje atraktivne fotografije, D‘Errico je ujedno i zvijezda OnlyFansa. Naime, nedavno je objavila snimku na kojoj je uskladila svoje crveno donje rublje sa svojim Ferrarijem i zavodljivo jela sladoled kako bi "pobijedila vrućinu".

Dok su komentari ispod njenih fotografija obično puni obožavatelja koji "padaju u nesvijest" na spomen njezinih oblina, Donna se nedavno branila i od nagađanja o plastičnim operacijama, tvrdeći da je napravila "samo nekoliko izmjena".

Naime, glumica je otišla pod nož nakon što je izgubila 40 kilograma, jer joj je "opuštena koža" stvarala nelagodu.

- Osjećala sam se bolje i samopouzdanije - napisala je na Instagramu ranije ovog mjeseca.

- Ljudi vole reći da svoje tijelo dugujem plastičnim operacijama. Ako se zbog toga osjećaju bolje, neka samo nastave - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:36