NOVA KARIJERA

Zvijezda ‘Baywatcha‘ zamijenila Hollywood bauštelom: ‘Danas služim ljudima, više nisam slavan‘

Donio je odluku za kojom ne žali, a prvenstveno je odabrao ovaj zaokret u karijeri jer se želio posvetiti očinstvu

Serija 'Baywatch'

 Collection Christophel/Afp/Profimedia

Zvijezda 'Baywatcha' David Charvet (49), koji je utjelovio Matta Brodyja, rekao je zbogom Hollywoodu nakon 20 godina i odlučio okrenuti novi list.

Francuski glumac donio je ovu odluku jer se želio više posvetiti očinstvu. "Želio sam biti dobar otac koji je prisutan. To znači da možete svake večeri stavljati svoju djecu i krevet i buditi se kad se ona probude", rekao je Charvet za Page Six.

S bivšom suprugom Brooke Burke ima dvoje djece - kćer Heaven (15) i sina Shaya (14), a zbog glumačke karijere prečesto je bio daleko od svoje obitelji.

"Prije nego što sam dobio prvo dijete, u pet sam godina proputovao 42 zemlje zbog svojih koncerata. Nema šanse da bih to mogao ponoviti. Morao sam pronaći drugi smisao svog života. Nisam želio voditi TV emisiju u Kanadi, nisam želio putovati Europom da bih radio na svojoj glazbi. Želio sam ostati kod kuće i biti dobar tata. Želio sam biti uz svoju djecu svaki dan", rekao je glumac.

image

Serija 'Baywatch'

Collection Christophel/Afp/Profimedia

Svoj novi životni poziv pronašao je sasvim slučajno dok je gradio novu kuću u Malibuu 2006. godine. Zvijezda 'Melrose Placea' nije bio zadovoljan radom izvođača na njegovoj kući pa ih je otpusti i preuzeo posao u svoje ruke. "Završili smo smo kuću i svaki put kad bismo nekoga pozvali u goste, ljudi bi komentirali - Bože, ova kuća je tako lijepa. Misliš li da bi to mogao ponoviti", rekao je Charvet.

Iako je odlazak iz Hollywooda imao brojne prednosti, Charvet priznaje da je neko vrijeme žalio zbog svoje bivše karijere. "Postojao je i osjećaj tuge jer sam stvarno volio ono što sam radio 20 godina. Znate, postoji i promjena identiteta, što je nešto što ne priželjkujem svakom čovjeku jer je teško izgubiti identitet i prestati biti ono što ste bili punih 20 godina. Moj posao danas je da služim ljudima. Ja sam serviser. Više nisam zvijezda", objašnjava ovaj građevinski poduzetnik koji danas vodi svoju građevinsku tvrtku i jutra provodi na gradilištima, a godišnje izgradi između 10 i 14 kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:22