S DJEVOJKOM

Zvijezda ‘Creeda‘ prvi put viđena u javnosti nakon optužbe za zlostavljanje: ‘Ljubav je lijepa...‘

Njegova djevojka Meagan Good nominirana je za ovogodišnju nagradu NAACP-a za svoju ulogu u ‘Harlemu‘

Jonathan Majors i Meagan Good

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Još jedna dodjela, još jedan crveni tepih i zvijezde, ali među njima i Jonathan Majors kao pratnja svojoj djevojci Meagan Good, koja je nominirana za NAACP-ovu ovogodišnju nagradu, prenosi The Hollywood Reporter. National Association for Advancement of Colored People svake godine dodjeljuje nekoliko nagrada u području zabave i kulture.

image

Meagan Good i Jonathan Majors

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje Majorsa s djevojkom nakon što je on u prosincu proglašen krivim za zlostavljanje. Zvijezda zvijezda "Creeda III" i Marvelov Kang suočio se s četiri prijave za prekršajni napad, teški napad i uznemiravanje, a osuđen je i za napad trećeg stupnja i uznemiravanje drugog stupnja.

Good, koja je bila nominirana za svoju drugu NAACP nagradu za svoju ulogu u "Harlemu", otkrila je da je nakon dugo vremena sretna.

image

Meagan Good i Jonathan Majors

Collin Xavier/image Press Agency Abaca/Abaca Press/Profimedia/Collin Xavier/image Press Agency Abaca/abaca Press/profimedia

Majors je rekao da je nevjerojatno biti Goodina pratnja na dodjeli. "Volim sve što radi i drago mi je da joj danas odajemo priznanje", kazao je. Novinar je Majorsa upitao i kakav je osjećaj imati ju uz sebe u svemu kroz što je prošao posljednjih mjeseci na što je Majors emotivno odgovorio.

"Želiš li da plačem? Ljubav je lijepa. Podrška, odgovornost, sve te stvari - netko s kim se može razgovarati i biti bolji, i za koga biti bolji. Bog je dobar", odgovorio je.

Podsjetimo, presuda iz prosinca zaključila je slučaj popularnog glumca i njegove bivše djevojke Grace Jabbari, koja je glumca optužila za zlostavljanje i napad nakon što je on nju teretio za isto. Jabbari je na sudu rekla da kada je uzela glumcu mobitel iz ruku, jer je primjetila romantične poruke koje je razmjenjivao s drugom, on joj je zavrnuo ruku u položaj koji joj je izazvao "neizdrživu bol" te da ju je udario u glavu. Suđenje je trajalo osam mjeseci, a na koncu je njujorška porota proglasila Majorsa krivim za dvije prekršajne prijave za napad i uznemiravanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:02