OTKAZUJU MU PROJEKTE

Zvijezda ‘Creeda‘ suočava se s novim optužbama za zlostavljanje: Isplivale i poruke njegove djevojke

Više se žena javilo i optužilo 33-godišnju filmsku zvijezdu za zlostavljanje

Jonathan Majors

 Michael Tran/Afp

Jonathan Majors mogao bi se suočiti s dodatnim pravnim problemima nakon uhićenja u ožujku pod optužbom za davljenje, napad i uznemiravanje.

Variety je u srijedu izvijestio da njihovi izvori, koji su upoznati sa slučajem, tvrde da se više žena javilo i optužilo 33-godišnju filmsku zvijezdu za zlostavljanje, te da su navodno surađivale s uredom okružnog tužitelja na Manhattanu.

image

Jonathan Majors

Bennett Raglin/Getty Images/Profimedia

Kako tvrdi NY Post, Majorsu je ročište zakazano za 8. svibnja.

- Jonathan Majors je nevin i nije nikoga zlostavljao - rekla je njegova odvjetnica Priya Chaudhry za Deadline u srijedu navečer.

- Okružnom tužilaštvu smo dali nepobitne dokaze da su optužbe lažne. Uvjereni smo da će on biti potpuno oslobođen - dodala je njegova odvjetnica, dok tužilaštvo nije ništa komentiralo.

Vijest je uslijedila nakon izvješća da je glumca nominiranog za Emmyja otpustila njegova tvrtka za odnose s javnošću, Lede Company, kao i njegova menadžerska tvrtka, Entertainment 360.

image

Michael B. Jordan i Jonathan Majors u filmu ‘Creed III‘

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Podsjetimo, zvijezda "Creeda III" i Marvelov Kang uhićen je u stanu u Chelseaju 25. ožujka nakon što je njegova 30-godišnja neidentificirana djevojka prijavila policiji da ju je davio. Do svađe je navodno došlo dok su se Majors i žena vraćali taksijem kući iz jednog bara u Brooklynu.

Izvori su tada rekli za TMZ da je Majorsova djevojka vidjela drugu ženu kako mu šalje poruku i sukobila se s Majorsom. Glumac se navodno uzrujao, uhvatio je za ruku i ošamario. Njujorška policija je rekla da je žena "zadobila manje ozljede glave i vrata te je prebačena u bolnicu u stabilnom stanju".

Chaudhry, njegova odvjetnica, kazala je da je Majors "potpuno nevin", a da je njegova djevojka imala "emocionalnu krizu" zbog koje je hospitalizirana. Chaudhry je TMZ-u dostavila SMS poruku za koju tvrdi da je razmijenjena između Majorsa i njegove djevojke, koja je, prema svemu sudeći, preuzela krivnju za incident.

image

Jonathan Majors kao Kang

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Navodno je uvjeravala glumca da je rekla policiji da "nije bio u pitanju napad".

- Molim te, javi mi da si dobro kad ovo dobiješ - žena je navodno napisala Majorsu i dodala da mu "neće nauditi".

Nadalje, napisala je da su joj rekli da su je morali uhititi zbog protokola kada su vidjeli ozljede na njoj, a ona im je objasnila da joj je žao što je sve tako ispalo.

- Pobrinut ću se da se ništa ne dogodi u vezi s ovim. Rekla sam im da sam ja kriva što sam ti pokušala uzeti telefon - stoji u poruci koja je zaključena s "volim te".

Nakon njegova uhićenja, američka vojska je ukinula reklamnu kampanju koja je uključivala Majorsa, izbačen je iz filma “The Man in My Basement”; a Valentino i Majors "međusobno su se složili" da neće prisustvovati Met Gali sljedećeg mjeseca.

Doduše, Variety je primijetio da je još uvijek vezan za film "Avengers: The Kang Dynasty" i Disney+ seriju "Loki".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:14