SLATKICA IZ FILMA 'TATICA U SUKNJI'

Zvijezda dječjih filmova devedesetih na Twitteru otkrila: 'Ja sam biseksualka'

 Screenshot

Bivša dječja zvijezda koju publika najviše pamti po ulogama u filmovima 'Matilda' i 'Mrs. Doubtfire', to jest 'Tatica u suknji', na Twitteru je otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti. Mara Wilson, nekada preslatka djevojčica koju smo obožavali, danas ima 28 godina.

Da voli i muškarce i žene, odlučila je priznati jer ju je jako potresao nedavni masakr u gay baru u Orlandu gdje je ubijeno 50 ljudi. Nakon što je na Twitteru sa svojim pratiteljima raspravila o spomenutoj tragediji, na društvenoj mreži podijelila je fotografiju za koju je pozirala prije deset godina, a naznačila je da je riječ o njezinom prvom posjetu gay baru.

- Danas se ove fotografije sramim, ali se nikad nisam bolje osjećala nego tada. Tamo sam se osjećala prihvaćeno i to mi je definitivno bilo jedno od najboljih iskustava u životu. Također, moj prijatelj je te iste večeri upoznao svog partnera - objasnila je Mara.

Dodala je da od tada sve do fakulteta gay klubove više nije posjećivala, osim kada ju je jedan prijatelj tamo poveo, no kako je rekla, nije se osjećala kao da tamo pripada.

- No kad je LGBTQ zajednica u pitanju, uvijek sam se osjećala prihvaćeno. Pogotovo nekoliko godina kasnije kada sam naučila nešto na sebi - objavila je glumica.

Tada ju je jedan od korisnika Twittera upitao o njezinom seksualnom opredjeljenju.

- Da vam objasnim, ja sam biseksualka. Vaša podrška je dobrodošla, a o svojim vezama javno neću govoriti kao što to nisam ni dosad činila - javno je priznala glumica.

Twitter/ Mara Wilson / © Twitter/ Mara Wilson

Mara je glumačku karijeru započela ulogom u filmu 'tatica u suknji gdje je glumila najmlađe dijete pokojnog glumca Robina Williamsa. Pojavila se u filmu 'Čudo u 34. ulici', no njezina najveća uloga bila je u filmu 'Matilda'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:22