SVI POMAŽU

Zvijezda filma ‘Sam u kući‘ ima rak, kći pokrenula skupljanje donacija: Ono što je uslijedilo jako ga je dirnulo

Glumac je ostao iznenađen velikodušnošću obožavatelja pa čak i nekih poznatih lica

Ken Hudson Campbell

 Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

Glumcu Kenu Hudsonu Campbellu, koji je glumio Djeda Božićnjaka u filmu "Sam u kući", dijagnosticiran je rak krajem listopada pa je njegova kći Michaela pokrenula "GoFundMe" stranicu gdje sakuplja donacije za troškove liječenja 61-godišnjaka, prenosi New York Post.

"Tumor mu se pojavio na dnu usta i počeo hvatati zube", objasnila je Michaela. Desetosatna operacija mu je bila zakazana 7. prosinca, a cilj obitelji bio je prikupiti 100.000 dolara za troškove kao što su fizikalna i govorna terapija, medicinska oprema, zubni implantati i njegovatelji.

image

Ken Hudson Campbell

Rachel Murray/Getty Images/Profimedia/Rachel Murray/getty Images/profimedia

Cilj je brzo ispunjen, a glumac je ostao iznenađen velikodušnošću obožavatelja pa čak i nekih poznatih lica. Među njima su Steve Carell, Jeff Garlin, Tim Meadows i sukreator "Teorije velikog praska", Bill Prady. Zvijezda serije "Office" donirao je 10.000 dolara i napisao: "Vožnja kočijom! Volim te, Ken."

"Rak je uspješno uklonjen, a njegova je čeljusna kost rekonstruirana iz njegove fibule te pričvršćena. Iako je natečen i u rezovima, izgleda sjajno", napisala je Michaela na "GoFundMe" stranici 9. prosinca.

"Od prvog dana kada smo objavili da skupljamo novac, svaki put kada bi nešto pročitao samo bi briznuo u plač. Bio je to prvi put da je stvarno postao emotivan zbog cijele situacije. Za njega je bio šok osjećati se tako voljenim", rekla je Michaela te dodala da su već dugo u financijskim problemima i da im je to što su se očevi prijatelji okupili puno pomoglo.

image

Ken Hudson Campbell

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

"Moguće je da će ova situacija utjecati na bavljenje njegovim poslom u budućnosti, ali sada ni ne treba razmišljati o tome, treba se oporaviti i provesti vrijeme s obitelji i prijateljima. Svaka molitva, pozitivna misao, dolar ili gesta podrške znači puno za našu obitelj", napisala je kći oca koji je, osim u "Sam u kući", glumio i u filmovima "Groundhog Day2 i "Armageddon".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:59