MACAULAY CULKIN

ZVIJEZDA FILMA 'SAM U KUĆI' NAPRAVIO JE POTPUNI ŽIVOTNI PREOKRET Šuškalo se ga je Michael Jackson zlostavljao, a sad se druži s njegovom kćeri

 Instagram

Macaulay Culkin, koji je javnosti najpoznatiji kao Kevin iz filma 'Sam u kući', zadnjih godina povukao se iz javnosti i vrijeme uglavnom provodi u svoja četiri zida.

Mnogi su se zato iznenadili kada je Paris Jackson, kći pokojnog Michaela Jacksona, fotografiju njihovog zajedničkog druženja podijelila na Instagramu.

- Model. Ne. Samo lakiram nokte hipsteru kako bi preživjela - stavila je Paris u opis fotografije.

Inače, Macaulay je Paris kum, a iako se šuškalo da je i sam posrnuli glumac bio jedna od Jacksonovih žrtava seksualnog zlostavljanja, Culkin je na suđenju 2005. godine svjedočio u korist preminulog kralja popa.

- Nikad nisam vidio da je radio s bilo kime nešto nepristojno rekao je tada Culkin koji je tijekom 90-ih često posjećivao Jacksonov ranč Neverland.

Tada je rekao i da je u razdoblju kada je imao između 9 i 14 godina više puta spavao u Jacksonovom krevetu, ali da se između njih dvojice nije dogodilo ništa seksualne naravi. A da se na glasine ne obazire, pokazuje i spomenuta fotografija koju je Paris Jackson objavila.

Nakon što se proslavio u dječjim filmovima, Culkin je odustao od glume, a zadnjih godina stranice medija puni uglavnom problemima s drogom i ovisnostima, a navodno se pokušao i ubiti. Paparazzi ga i dalje prate u stopu, a nedavno je u jednom intervjuu izjavio da danas uživa u onome u čemu ije mogao prije nekoliko godina - ukradenoj mladosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:46