DIVLJA ZABAVA

Zvijezda Formule 1 na stupu srama zbog snimke iz noćnog kluba: ‘Draga, molim te, oprosti...‘

Sada je odlučio preuzeti ‘odgovornost‘ za svoje postupke na društvenim mrežama

Sergio Perez

 Profimedia

Vozač Formule 1 Sergio Perez (32) uputio je javnu ispriku svojoj supruzi nakon što je procurila snimka na kojoj pleše s drugim ženama tijekom jedne 'divlje zabave'.

Zvijezda Red Bulla na snimci nazdravlja zbog pobjede na Velikoj nagradi Monaca, a pritom uživa u društvu plavuše i brinete. Sada je na društvenim mrežama odlučio preuzeti odgovornost za svoje postupke, no pritom inzistira na tome da su on i njegova partnerica Carola Martinez 'ujedinjeniji nego ikad'.

"Vidio sam snimke koji kruže o meni i preuzimam punu odgovornost za njih. Bila je to loša zabava i nisam se znao kontrolirati, jednostavno je to bila jako loša zabava. Meni bliski ljudi znaju moje vrijednosti i kakav sam tip osobe. Za one koji me pitaju u kakvom smo odnosu moja supruga i ja, ujedinjeniji smo nego ikad. A onima koji nas samo žele povrijediti poručujem da im želim sve najbolje. Hvala vam svima na ljubavi i ispričavam se svima koji me vole jer te snimke ne predstavljaju mene kao osobu, nimalo. Više nećemo govoriti o ovoj temi zbog koje smo zaboravili sjajne trenutke koje smo proživjeli kao obitelj. Hvala vam", poručio je vozač F1.

Perez i njegova supruga imaju troje djece - nedavno su dobili dječačića Emilija, a imaju i kćer Carlotu (2) te sina Sergija (4). Zaručili su se u kolovozu 2017., a vjenčanje je uslijedilo u lipnju 2018. godine.

Ovaj Meksikanac prošlog je mjeseca ostvario i prvu pobjedu ove sezone u Monte Carlu, a njegova ga je momčad odmah nagradila novim dvogodišnjim ugovorom. Trenutno je treći u poretku najboljih vozača F1 - nalazi se iza Maxa Verstappena, branitelja naslova svjetskog prvaka i njegova kolege iz Red Bulla, te Charlesa Leclerca iz Ferrarija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:21