ERIN DARKE

Zvijezda Harry Pottera čeka prvo dijete, evo tko je partnerica: Oborila ga je s nogu pet godina starija i viša od njega

"Moja djevojka je iz Michigana, tako da se na Dan zahvalnosti uvijek gleda utakmica Lionsa", kazao je glumac u Late Night with Seth Meyers

Erin Darke i Daniel Radcliffe

Glumac Daniel Radcliffe potvrdio je da očekuje svoje prvo dijete s dugogodišnjom partnericom Erin Darke. Zvijezda Harry Pottera (33) i Darke (38), također glumica, zajedno su već deset godina nakon što su se upoznali na snimanju filma "Kill Your Darlings" 2013. godine. Radcliffe je u filmu glumio pjesnika Allena Ginsberga, a Darke je glumila Gwendolyn, njegovu ljubav. Radcliffe je, piše Elle uspio svoju dugogodišnju vezu s glumicom Erin Darke održati iznimno privatnom. Darke i Radcliffe zajedno žive u New Yorku i zaziru od pretjerane medijske eksponiranosti. No pored toga kako nije dosegnula planetarnu popularnost poput svog partnera, o američkoj glumici rođenoj u Flintu, daleko se manje toga zna nego o Radcliffeu.

Glumila je među ostalim u filmovima "Beach Boys Love & Mercy" i za Oscara nominiran "Still Alice", te u TV serijama "The Marvelous Mrs. Maisel" i "Good Girls Revolt".

image

Erin Darke i Daniel Radcliffe

Amanda Schwab/starpix/shutterstock/

Radcliffe je svojedobno otkrio za People kako je izgledao njegov prvi susret s Darke.

"Bit će to vraška priča koju ćemo ispričati svojoj djeci jednog dana zbog onoga što naši likovi rade jedni s drugima", rekao je, referirajući se na scenu seksa koju par ima u filmu.

"Naši se likovi sreću i flertuju, tako da postoji neka vrsta slatkog zapisa o tome kada smo se tek sreli prvi put i flertovali." U intervjuu za Playboy iz 2015., Radcliffe je također govorio o privlačnosti prema Darke tijekom njihove prve zajedničke scene.

"Nema glume - barem ne s moje strane. Postoji trenutak kada me ona nasmijava, a ja se smijem kao ja, a ne kao moj lik. Bila je nevjerojatno duhovita i pametna. Znao sam da sam u nevolji", ispričao je.

Darke je kasnije za People rekla da je jedna od prvih stvari oko koje su se ona i Radcliffe zbližili bila činjenica da oboje vole ono što rade, zbog čega "postoji nešto što je stvarno lijepo i stvarno ljupko u tome biti s nekim tko jednostavno to razumije o tebi."

Kada Darke ne glumi, piše Elle, jedna od njezinih strasti je sport. Njena biografija na Twitteru navodi da je "ljubiteljica fantasy nogometa" i "predana obožavateljica Red Wingsa". Radcliffe je također otkrio kako je njegova djevojka navijačica i Detroit Lionsa.

image

Erin Darke i Daniel Radcliffe

Felipe Ramales/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

"Moja djevojka je iz Michigana, tako da se na Dan zahvalnosti uvijek gleda utakmica Lionsa", kazao je u Late Night with Seth Meyers. Iako se par ne pojavljuje često u tabloidima, Radcliffe se nikada nije sramio iskazati ljubav prema Darke. U intervjuu za Us Weekly 2014. nazvao ju je svojom najboljom prijateljicom.

"Mislim da je to vrsta veze kojoj uvijek težim s nekim s kim sam u vezi. Želiš da ti ta osoba bude najbolji prijatelj. U slučaju Erin, to je definitivno tako.", objasnio je, a godinama poslije izjavio kako je divna stvar kada nađete vezu u kojoj ste jedni drugom suđeni. Iako su već zajedno desetak godina, vjenčanja nema u pripremi.

"Već nekoliko puta sam vidjela izvještaje o vlastitom vjenčanju. Počinjete odbacivati stvari koje čitate o svom partneru kada ste prilično sigurni da nisu istinite. Jednom sam provela tjedan dana šaljući poruke svim članovima svoje obitelji u stilu: ‘Obećavam da ćeš, ako se udam, saznati od mene, a ne od Us Weeklyja." rekla je Darke za Vulture 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:13