MUČNI MEMOARI

Zvijezda hit serije: ‘Dadilja me seksualno zlostavljala kad sam bio dijete. A bivšu ženu sam mrzio, bila je vrag‘

Glumac je u svojim memoarima ‘If You Would Have Told Me‘ otkrio i da je bio seksualno zlostavljan kao dijete

Rebecca Romijn i John Stamos 2003.

 Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Sbm/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Američki glumac John Stamos doživljavao je svoju bivšu suprugu Rebeccu Romijn kao "vraga" tijekom njihova razvoda.

"Jednostavno sam je mrzio. Nevjerojatno koliko sam je mrzio i to mi je uništilo život", priznao je glumac, zvijezda serije "Puna kuća" za People. Par se razišao 2004. nakon pet godina braka, a razvod su finalizirali 2005. Raspad tog odnosa, kako je sam priznao, dugo je uništavao Stamosa. Trajalo je to godinama, a onda je konačno prepoznao i svoju ulogu koju je odigrao u njihovom razlazu.

image

Rebecca Romijn i John Stamos 1999.

Cj Contino Collection/Everett/Profimedia/Cj Contino Collection/everett/profimedia

"Počnete razmišljati u stilu - oh, pa ona nije bila vrag, možda sam ja bio kriv koliko i ona", kazao je 60-godišnji glumac unatoč tome koliko je njihov razvod bio ponižavajući.

"Uveliko je vladalo mišljenje da me je ostavila jer je njezina karijera išla sjajno, a moja nije. Ne krivim je za to. To je bila samo percepcija koju su ljudi zauzeli. Možda nisu pogriješili. Ona je u to vrijeme bila sjajna, a ja nisam", priznao je Stamos. Nakon što su se razišli, glumac je počeo dosta piti. Srećom, danas je trijezan i nastavio je svoj život s Caitlin McHugh. Stamos i 37-godišnjakinja vjenčali su se u veljači 2018., a par je dva mjeseca kasnije dobio sina Billyja.

image

John Stamos i Caitlin McHugh

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Romijn je u braku s Jerryjem O‘Connellom od 2007., a 50-godišnjakinja majka je kćeri blizanki Dolly i Charlie. Iako Stamos nije mnogo pisao o Romijn u svojim memoarima "If You Would Have Told Me" koji će izaći 24. listopada, bivša manekenka već se javno izjasnila o njihovom gorkom razvodu. U svibnju 2022. Romijn je u emisiji "The Talk" rekla kako njihov "užasan" i "jako tužan" prekid osjeća kao "neuspjeh".

image

John Stamos

Billy Bennight/Zuma Press/Profimedia/Billy Bennight/zuma Press/profimedia

"Jako je teško donijeti odluku o razvodu braka. Bilo je srceparajuće. Imam puno lijepih uspomena na njega i nedostaju mi mnoge stvari vezane uz njega", objasnila je zvijezda "X-Mena". Inače, Stamos je u svojim memoarima "If You Would Have Told Me", progovorio, kako je to potvrdio i Peopleu, i o daleko mračnijim trenucima u svom životu. Kao dječaka u dobi od 10, 11 godina seksualno ga je zlostavljala njegova dadilja, a taj događaj je potisnuo i tek kada je počeo pisati knjigu do kraja je osvijestio taj užas.

image

Bob Saget i John Stamos

Backgrid Usa/Profimedia/

"Nisam tada to nikome rekao. Bilo je kao, ako se pravim mrtav, prestat će. Ali nije bilo potpuno agresivno. Ne znam, nije bilo dobro i nisam se trebao nositi s takvim osjećajima", kazao je. Glumac je u svojim memoarima progovorio i o svojoj borbi s alkoholizmom, uhićenjem kada je bio drogiran, kao i o smrti svog prijatelja i kolege Boba Sageta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 00:08