VRUĆE, VRELO, SYDNEY

Zvijezda hit serije i kolegica uskočile u haltere i bikinije pa izmjenjivale sugestivne poze na zadnjem sjedištu auta

U utorak je na Instagramu podijelila više provokativnih fotografija iz svoje najnovije kampanje

Sydney Sweeney i Francesca Aiello

 Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia/

Zvijezda hit serije "Euphoria" Sydney Sweeney u utorak je na Instagramu podijelila više provokativnih fotografija iz svoje najnovije kampanje, piše Daily Mail.

Poznata glumica, koja je pozirala u halterima, u sklopu novog fotosessiona odjenula je Frankies bikinije modne dizajnerice Francesce Aiello, koja se ugodno smjestila uz Sydney na stražnje sjedalo starog crnog automobila, a izmijenjivale su sugestivne poze. Nosile su isti jarkocrveni bikini s uzorkom trešnje koji je malo toga ostavljao mašti. Također, cijeli look upotpunile su valovitom kosom, tamnocrvenim sjajilom za usne i naušnicama.

image
Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia

Inače, Frankies Bikinis brend je ženske odjeće za plažu, poznat po svom inkluzivnom asortimanu za žene svih oblika tijela i veličina.

Majka i kći, Mimi i Francesca Aiello, počele su dizajnirati bikinije u svojem domu u Malibuu 2012. godine i od tada su izgradile brend u međunarodno priznatu tvrtku.

image
Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia

U prošlosti su radili s brojnim slavnim ljepoticama - Gigi Hadid, Naomi Osakom, Hailee Steinfeld i Sofijom Richie.

Od osnutka tvrtke, Francesca je proširila ponudu proizvoda na konfekcijsku odjeću, dodatke, svakodnevnu odjeću i proizvode za čišćenje kože.

image
Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia

Prema reakcijama s interneta, ovo je jedna od najupečatljivijih kampanja za prodaju kupaćih kostima u posljednje vrijeme. Također, Sweeney je također ostavila poprilično sugestivni komentar uz fotografiju, naglašavajući fanovima da je se "mora označiti na fotografijama njihovih narudžbi kako bi mogla podijeliti malo ljubavi".

image
Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia

Sydney se također pojavila u tamnoplavom kompletu donjeg rublja s crnim halterima, a u videu postavljenom na Instagramu tvrtke 25-godišnjakinja pozira u atraktivnom bikiniju, koji je dodatno začinila ogrlicom s ružičastim križem.

Njena kolegica s fotografija, dizajnerica Francesca, nedavno je priznala kako svojim dizajnom voli isticati "ženstvenost".

Osnivačica Frankies bikinija Aiello opisala je kolekciju kao "djevojku koja slijedi svoje srce", a posebice je pohvalila Sydneyinu "prekrasnu ženstvenost i slatku romantičnu auru" na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:51