ZGADILO MU SE

Zvijezda hit serije otvoreno priznala: ‘Nisam ponosan na tu lošu glumu i izrugivanje s likom‘

‘Mislim da je jasno moje gađenje prema kasnijim epizodama. Nisam to uopće maskirao, a siguran sam da sam se malo i otvoreno rugao‘

Adam Brody

 © Mhd/Pacific Coast News/Profimedia/© Mhd/pacific Coast News/profimedia

Glumac Adam Brody priznao je da mu je dosadila serija ‘The O.C.‘ u kasnijim sezonama, obzirom da se suočio s "nedostatkom profesionalizma" na setu. Svoje je dojmove 43-godišnji glumac, poznat i po ulogama u filmovima ‘River Wild‘, ‘American Fiction‘ i ‘Shazam! Fury of the Gods‘, podijelio u novoj knjizi ‘Welcome to the O.C.: The Oral History‘.

"Mislim da sam dao do znanja svoje gađenje prema kasnijim epizodama. Nisam to uopće maskirao, a siguran sam da sam se malo i otvoreno rugao. Tako da nisam ponosan na to", rekao je Brody u knjizi, koja je objavljena u utorak.

Brody, koji je tumačio ulogu Setha Cohena u Foxovoj seriji od 2003. do 2007., rekao je da je "bio pristojan prema svima" na setu serije i da svoje profesionalne frustracije nije iskaljivao na svojim vršnjacima.

image

Postava serije ‘THE O.C.‘

Warner Bros Co/Everett/Profimedia/Warner Bros Co/everett/profimedia

"Svidjeli su mi se redatelji, a ekipa i ja smo se jako dobro slagali i nisam ostavio ljude da čekaju", rekao je Brody, koji je prošle godine glumio u Hulu miniseriji ‘Fleishman Is In Trouble‘. "Nikada ne bih vrištao ili vikao na bilo koga, niti rekao nešto je*eno zlobno‘‘, dodao je.

Glumac je naglasio da je "postao kreativno manje zainteresiran" za seriju nakon prve sezone.

"Krivim se za nedostatak profesionalizma i nepoštivanje posla. Da je kvaliteta bila na nivou kvalitete prve sezone, siguran sam da bih bio puno više angažiran... Mislim da su kvaliteta toga i moj angažman išli ruku pod ruku", ispričao je.

Knjiga je također ispitala tvrdnje da Brody nije čitao cijeli scenarij, već stranice koje su snimljene tog dana. Brody je objasnio da to nije bilo pohvalno s njegove strane, ali da je stizao na vrijeme i da je znao svoj tekst. Ben McKenzie je pak rekao da je Brody često izazivao "prilično burno raspoloženje" kod kolega jer se "nije sramio" svoje apatije prema seriji. Rachel Bilson iz serije, s kojom je Brody u to vrijeme hodao, kazala je da se našla u nezgodnoj situaciji zbog njegovih nestašluka na setu.

"Kako to balansirate? Jer želiš biti podrška osobi s kojom si. Ali također čvrsto vjerujem da uvijek treba biti zahvalan, a zahvalnost je na prvome mjestu. I mislim da je vjerojatno bilo trenutaka kada je to prošlo usput. Odrasteš, osvrneš se unatrag i shvatiš da kad si mlad možeš se ponašati na određene načine za koje bi volio da nisi", objasnila je glumica.

Knjiga autora Alana Sepinwalla sadrži opsežne intervjue s glumcima i ekipom serije, uključujući kreatora Josha Schwartza i izvršnu producenticu Stephanie Savage.

Tako je Schwartz u knjizi rekao da je pokušao utkati Brodyjevu apatiju s materijalom u seriji, pa je osmislio da njegov lik počne koristiti marihuanu kako bi odražavao Brodyjevu mlitavu prirodu.

"Razmišljali smo: ‘Kako da objasnimo njegovu letargiju na ekranu? Ako možemo napisati da je napušen, onda ne trebamo više toliko pisati oko njega‘", kazao je Schwarz napominjući u knjizi da "dok smo stigli do treće sezone u jesen 2005., svi smo već bili izgorjeli".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:02