IZLEŽAVALA SE

Zvijezda hit serije ponovno oduševila u kupaćem kostimu: ‘Najbolji par grudi koji sam vidio, ali gdje joj je muž?‘

Sweeney je postala poznata po svojim izdanjima u kupaćim kostimima, često pozirajući na društvenim mrežama

Sydney Sweeney

 Frankie‘s Bikinis/Planet/Profimedia

Zvijezda "Euforije", poznata glumica Sydney Sweeney, ponovno je oduševila svoje poklonike. Fotografi su je "ulovili" kako se izležava u minijaturnom bikiniju ovog vikenda tijekom plovidbe oko Ibize te obližnjeg otočja.

Ova se atraktivna 25-godišnjakinja zabavljala s prijateljima u jednostavnom crnom gornjem dijelu bikinija i oskudnom donjem dijelu u kombinaciji s elegantnim zlatnim ogrlicama. Zvijezda je na Instagramu podijelila seriju fotografija prikazujući neke od drugih odjevnih kombinacija koje je nosila tijekom svog putovanja u Španjolsku.

Neki pratitelji su se pitali zašto njezin zaručnik, Jonathan Davino, nije prikazan na slikama, unatoč tome što se pridružio Sweeney na odmoru i bio je uočen na fotografijama drugih ljudi, prenosi Page Six.

- Sa svakim je muškarcem osim sa svojim mužem - komentirala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala da "Nema šanse da se udaje jer ima još uvijek prisutnu tu divlju stranu". Neki su čak i istaknuli da su u igri "najbolje grudi".

Par se zaručio prošle godine, ali svoju vezu drže prilično privatnom. Unatoč tome što je ranije ove godine pokrenula glasine o romansi s kolegom iz serije "Anyone But You", Glenom Powellom, nije bilo nikakvih naznaka o prekidu Davina i Sweeney.

Inače, Sweeney je postala poznata po svojim izdanjima u kupaćim kostimima, često pozirajući na društvenim mrežama.

Nakon što je nosila jednodijelni Frankies bikini s naramenicama u drugoj sezoni "Euforije", taj kupaći kostim je zainteresirao gomilu gledatelja popularne serije, a na stranicama Frankiesa nastala je lista čekanja od 500 osoba u 24 sata.

Ubrzo nakon toga, Sweeney je pokrenula vlastitu kolekciju za spomenuti brend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:47