OPTUŽBA ZA ZLOČIN

Zvijezda hit serije uhvaćena u krađi? Zaposlenici trgovine: ‘Ukrala je proizvod u vrijednosti 28 $, imamo snimku!‘

‘Čini se da ta trgovina trguje imenom slavne osobe više nego bilo čime drugim‘ - zaključuje njezin predstavnik

Chloe Cherry

 Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia/Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia

Zvijezda hit serije "Euphoria", Chloe Cherry, navodno je optužena za krađu u jednoj maloprodajnoj trgovini u svom rodnom gradu Lancasteru u Pennsylvaniji nakon što je ukrala bluzu u vrijednosti 28 dolara (oko 25 eura).

image
Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

Prema dokumentima koje je dobio Lancaster Online, zaposlenik trgovačkog centra Building Character pokazao je vlastima snimke bivše porno zvijezde, čije je pravo ime Elise Jones, kako ulazi u garderobu sa spomenutom bluzom 27. prosinca, piše Page Six.

Međutim, snimka navodno prikazuje Cherry, koja je glumila Faye u hit seriji "Euphoria", kako napušta navedenu garderobu bez bluze u ruci. Sporna bluza nije bila ostavljena u garderobi, što je navelo zaposlenike na pretpostavku da ju je uzela. Prema pritužbama, manekenka je kreditnom karticom platila druge stvari, ali nije kupila spornu bluzu. Policija se naknadno uključila, a Cherry je navodno priznala da je uzela bluzu prije nego ju je vratila policajcu.

image
Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

Manekenkin predstavnik rekao je za TMZ da je u prosincu došlo do zabune oko bluze koja nije ispravno terećena s kreditne kartice njegove klijentice. Naime, Cherry nije ni na koji način "priznala" da je uzela bluzu.

- Čini se da ta trgovina trguje imenom slavne osobe više nego bilo čime drugim - zaključio je predstavnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:27