‘SUPERNATURAL‘

Zvijezda hit serije ‘vraćena iz mrtvih‘: ‘Doživio sam šest teških srčanih udara, četiri puta su me oživljavali‘

Zvijezdu hit serije Marka Shepparda morali su oživljavati čak četiri puta, no nekim čudom je preživio napad koji zovu ‘udovica‘

Mark Sheppard

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Zvijezda hit serije "Supernatural" Mark Sheppard otkrio je kako je doživio šest srčanih udara i da su ga više puta morali reanimirati.

"Za nevjerovati! Jučer sam išao na dogovoreni termin kada sam se srušio u kuhinji. Poslije šest teških srčanih udara i vraćanja iz mrtvih čak četiri puta, očito sam imao 100-postotnu zakrčenost lijeve prednje silazne arterije", napisao je glumac u subotu na Instagramu.

Sheppard (59) je također podijelio fotografiju kako leži u bolničkom krevetu dok je glavu naslonio na jastuk. Kako je objasnio, imao je srčani udar koji nazivaju zlokobnim imenom "udovica". Prema klinici Cleveland, ovaj srčani udar nastaje zbog potpunog začepljenja najveće arterije srca.

"Moje šanse za preživljavanje bile su gotovo ravne nuli. Osjećam se sjajno. Još jednom ponizan. Sutra kući!", napisao je Sheppard, donosi Page Six. Glumac je također zahvalio svojoj supruzi Sarah Louise Fudge, vatrogasnoj službi Los Angelesa i bolničkom osoblju koje se brinulo o njemu. Obožavatelji, kao i njegove kolege iz "Lovaca na natprirodno", požurili su s dobrim željama.

"Impresionirao si nas, u redu. Sada prestani, izliječi se i vrati se nama. Volim te, prijatelju", napisala je Misha Collins, koja je glumila Castielu u TV seriji.

"Tako mi je drago što se oporavljaš, ovo je užasno! Šaljem svu svoju ljubav tebi i obitelji", napisala je Felicia Day, koja je utjelovila Charlie Bradbury. John Barrowman, koji je uz Shepparda glumio u seriji "Doktor Who", također je izrazio zabrinutost.

"Mark, pobogu... ako nešto trebaš ili ja mogu učiniti, samo mi javi", napisao je Barrowman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:36