ROSE LESLIE

Zvijezda ‘Igre prijestolja‘: ‘Brak s Kitom mi je pomogao u tome da dobro odigram svoj lik‘

35-godišnja škotska glumica glumi uz glumca Thea Jamesa u filmu HBO Maxa, adaptiranom prema istoimenom romanu Audrey Niffenegger

Rose Leslie i Kit Harrington

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Uoči premijere filma 'The Time Traveler's Wife', Rose Leslie komentirala je kako joj je brak s Kitom Haringtonom pomogao u stvaranju njezina lika u HBO Max-ovoj The Time Traveler's Wife, a Theo James priznao kako je zbog braka zreliji.

image

Rose Leslie i Kit Harington

Angela Weiss/AFP

35-godišnja škotska glumica glumi uz glumca Thea Jamesa u filmu HBO Maxa, adaptiranom prema istoimenom romanu Audrey Niffenegger iz 2003. godine. Premijerno prikazivanje zakazano je za 15. svibnja, a Leslie i James su u razgovoru za Extra TV promovirali emisiju, te je Leslie progovorila o tome kako je njezin brak inspirirao njezinu izvedbu te uloge.

- Mislim da biti u vezi i znati da imate partnera koji vas podržava može samo doprinijeti da se osjećate sigurnije u sebe i zato se nadam da ćemo na neki način izrasti zajedno u dvije osobe koje su više usidrene, rekla je Leslie. Ona i Kit su, naime, bili kolege još u seriji 'Igra prijestolja', a u braku su od 2018. godine.

image

Theo James, Natasha Lopez, Brian Minchin i Rose Leslie

Angela Weiss/AFP

U braku je postao zreliji

James je iskomentirao kako mu je to što je stariji i zreliji pomoglo prilikom igranja ovakve uloge.

- Definitivno mislim da ti to što si oženjen, imaš djecu, stariji si i mudriji omogućava da izneseš ovu priču. Mislim da bi bilo teže, barem meni, igrati ovu ulogu dok sam bio mlađi, rekao je i dodao kako se prisjeća sebe dok je bio mlad i impulzivan, ali da je to nestalo otkad je oženjen.

Roman je izvorno adaptiran u istoimeni igrani film iz 2009., a Eric Bana i Rachel McAdams glume svoje likove Henryja i Claire. Leslie je dodala da je njihov pristup bio drugačiji od njih, stvarajući to epizodično.

- Tako imamo više vremena da se udubimo u likove i tko su oni, kao i u tu vrstu zamršenosti koju onda imaju jedni s drugima, objasnila je Leslie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:18