SUSJEDI ZVALI POLICIJU

Zvijezda ‘Larinog izbora‘ završila u bolnici: Nakon što je dečko nasrnuo na nju, ona mu razbila Porsche

Nakon verbalne rasprave, Vladan je glumici lupio šamar, opalivši je po desnoj strani lica

Marija Karan

 Randy Shropshire/Getty Images/Profimedia

Srpska glumica Marija Karan, koju je domaća publika imala prilike upoznati u seriji "Larin izbor", završila je u bolnici nakon prvo verbalnog, a onda i fizičkog obračuna s dečkom Balabanom Vladanom, pišu srpski mediji.

Do sukoba je došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u koji su zajedno otišli. Nakon verbalne rasprave, Vladan je glumici lupio šamar, opalivši je po desnoj strani lica, a ona je nakon toga uzela aparat za gašenje požara i počela njime udarati po Vladanovu automobilu. Njime je razbila stražnje staklo njegova Porschea.

Stanovnike Francuske ulice u samom centru Beograda probudila je njihova žestoka svađa i obračun koji je uslijedio nakon nje oko četiri sata ujutro, a jedan od susjeda pozvao je policiju. Javio je da se u Francuskoj ulici nalazi automobil iz kojeg jedna žena doziva pomoć. Mariju Karan je Hitna pomoć odvezla u bolnicu gdje joj je pružena pomoć, pišu srpski mediji.

Nova.rs kontaktirala je glasnogovornike glumice, koji nisu niti demantirali niti potvrdili ove navode. Za sada nije poznato hoće li policija privesti Balabana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:15