DIRLJIVA POSVETA

Zvijezda ‘Nasljeđa‘ podijelila sretnu vijest: ‘Ta serija promijenila mi je život, a on se sad ponovno mijenja...‘

Sarah Snook je na Instagramu podijelila dirljivu posvetu seriji koja ju je proslavila, ali i svojoj novoj bebi

Sarah Snook
 

 Gregory Pace/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Zvijezda serije "Nasljeđe" Sarah Snook prvi je put postala majka, a sretnu je vijest podijelila na svom Instagramu gdje je napisala i emotivnu posvetu seriji, čija je finalna epizoda emitirana u nedjelju navečer. Uz objavu je 35-godišnja australska glumica objavila i fotografiju sebe s bebom u naručju pred televizorom, spremne za gledanje posljednje epizode.

"Teško je opisati što mi je ova serija značila. Sva mjesta na kojima sam bila, nevjerojatni glumci s kojima sam radila... Srce mi se slama što je sve završilo. Ali moje srce je trebalo biti puno svih tih uspomena, dobrih vremena, izazova i pobjeda, da bi se uopće moglo slomiti... I to me čini zahvalnom. Biti blagoslovljena da se pridružiš toj ludoj pustolovini od serije je vrhunac karijere koji će, bez sumnje, biti teško nadići. Svi smo visoko postavili ljestvicu jedni drugima, a zatim je premašili i briljirali, na svim područjima. Prijateljstva, scenariji, lokacije, prve pjesme, rana jutra, izmjene u posljednji tren, svi usponi i padovi: sve će mi to nedostajati. A ljudi su ono što će mi najviše faliti. Upravo sam pogledala zadnju epizodu zadnje sezone nečega što mi je promijenilo život. A sad se moj život ponovno promijenio... Hvala svima na ljubavi i podršci", napisala je glumica.

Zvijezda koja je u seriji glumila Shiv Roy objavila je da je trudna na premijeri četvrte sezone "Nasljeđa" u New Yorku u ožujku, a njoj i suprugu Daveu Lawsonu to je prvo dijete. Na premijeri u ožujku bila je u 32. tjednu trudnoće i ponosno je pokazivala svoj trbuh na prvom javnom događanju u godinu dana.

"Uzbudljivo je. Osjećam se odlično", izjavila je tada i dodala kako je od poroda dijeli tek dva mjeseca.

Također je potvrdila i kako je bila trudna tijekom snimanja četvrte i zadnje sezone, kazavši: "Naime, nije bilo baš previše očito, jer trbuh nije bio tako velik, barem u tom trenutku". Kasnije je u četvrtoj sezoni otkriveno kako je njezin lik Shiv trudna te da očekuje prvo dijete.

Sarah je zaprosila svog deset godina starijeg supruga Davea u listopadu 2020., a par se vjenčao u stražnjem dvorištu njezine kuće u njujorškom Brooklynu u veljači 2021.

"Na početku pandemijske godine, bila sam zatvorena u Melbourneu s jednim od svojih najboljih prijatelja i zaljubili smo se. Bili smo prijatelji od 2014., živjeli zajedno, putovali zajedno, uvijek bili oduševljeni kad bi se vidjeli, ali totalno platonski", ispričala je 2020. za Vogue.

Sarah je napomenula kako su se zvijezde posložile i rodila se romansa.

"Jednostavno nikad nismo bili slobodni u isto vrijeme. Bila je to vožnja. Ima toliko slomljenih srca i tuge u svijetu, ali na mikro osobnom nivou, ja sam jako sretna", zaključila je Snook.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:56