ANYA TAYLOR-JOY

Zvijezda Netflixove hit serije zatečena slavom: ‘Čemu tolika strka, pa ja uopće nisam lijepa?!‘

‘Voljela bih biti barem malo kao Tilda Swinton, ako je to uopće moguće‘, kaže mlada glumica
Anya Taylor-Joy
 Hollywood Archive/Avalon Editorial/Profimedia

Oduvijek sam željela biti glumica. Znala sam to od svoje šeste godine, a dokaz je videosnimka na kojoj sam odjevena kao plesačica flamenca, a mama me pita što želim postati kad odrastem. Ja odgovaram: glumica - prepričala je Anya Taylor-Joy (24) u razgovoru za magazin Hello!

image
Netflix/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

Mlada dama koja je osvojila svijet ulogom Beth Harmon u Netflixovoj hit seriji "Damin gambit" otkrila je da se uopće ne smatra dovoljno lijepom da bude holivudska zvijezda te da joj je čudna sva medijska pažnja.

image
Christophe Aubert Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

- Nikada nisam niti ću ikada o sebi misliti da sam lijepa. Ljepota činjenice da živiš u vlastitoj koži jest i to da si ne moraš gledati u lice - smatra argentinsko-britanska glumica čiji je uzor Tilda Swinton.

- Očarana sam načinom na koji ona slijedi svoj instinkt. Nevjerojatna je glumica i umjetnica. Voljela bih biti barem malo kao ona, ako je to uopće moguće - kaže Anya koja nerado razmišlja o svom uspjehu jer je to čini nervoznom.

image
Netflix/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

- Osjećam se dobro zbog onoga što sam obavila, ali sad to moram pustiti za sobom. Svjesna sam da nemam svu mudrost ovog svijeta, nego da se trebam nastaviti razvijati - smatra Anya Taylor-Joy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:08